Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Antena3 Antena3,
Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Pregatirile pentru una dintre cele mai mari petreceri din noaptea dintre ani au intrat pe ultima suta de metri. Cu patru zile inainte de Revelion, renumita sfera de cristal din Times Square a primit o noua. continuă pe Antena3

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

VIDEO Imagini de la evacuarea feribotului care a luat foc in largul Greciei. Oficialii greci: A fost una dintre cele mai complexe operatiuni de salvare din ultimii ani

Echipele de salvare s-au luptat cu vantul puternic si cu valurile gigantice pentru a transporta mai mult de 400 de pasageri intr-un loc sigur dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei. Cel putin sapte persoane au murit, potrivit oficialilor, relateaza The Washington Post.

VIDEO Cele mai mari ratari ale anului 2014 sau cum sa trimiti mingea peste poarta dintr-un metru. Un jucator de la Chiajna, candidat la primul loc

2014 nu a dus lipsa de ratari monumentale. Brazilianul Wellington de la Chiajna si-a trecut si el in palmares o ocazie care te face sa exclami: Si eu as fi dat gol de aici!.

Consumul de alcool, cauza a 17,6% din accidentele de circulatie produse in Romania

Alcoolul reprezinta una dintre cele mai mari surse de pericol pentru soferi. Acest lucru este valabil mai ales in perioada sarbatorilor, in sezonul petrecerilor de Craciun si Revelion, potrivit unei analize a grupului german Allianz.

Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

La finalul anului, cele mai vizionate filme, legal, pe internet, sunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Unbroken si Into The Woods. Iata aici clasamentul complet! .

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini.

Retailerii de moda au continuat extinderea pe piata romaneasca in 2014. HM a deschis cele mai multe magazine, Zara niciunul

Marile retele de fashion au continuat in acest an extinderea retelelor pe piata romaneasca, retailerul suedez HM si cel polonez de incaltaminte CCC inregistrand cele mai multe deschideri de magazine, in timp ce, la polul opus, grupul spaniol Inditex nu a deschis nicio noua unitate Zara sau Bershka.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )