Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini. continuă pe Adevărul

FOTO Cei mai puternici lideri din campionatele interne ale Europei. Singurul club mai tare decat Steaua!

Prima parte a sezonului 2014-2015 a adus numeroase surprize pe tot cuprinsul Europei, atat in cele mai puternice campionate, cat si in Liga I sau in tarile din regiune. Campioana Romaniei, Steaua, reuseste sa se mentina in topul continental la anumite capitole.

FOTO. Cea mai frumoasa fata din lume. Cine este Kristina Pimenova

Micuta rusoaica Kristina Pimenova, in varsta de numai opt ani, a primit titlul de cea mai frumoasa fata din lume din partea revistei Women Daily Magazine, informeaza Mediafax.

Business report: Zgarie-norii Capitalei. Care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti si cine le detine; 44 km deschisi in 2014. Cand va fi gata autostrada care leaga Romania de Occident; Sony Xperia Z4, telefonul lui James Bond, este cel mai puternic

Cele sapte provocari cu care se va confrunta Romania in 2015. Chiar daca, teoretic, in Romania nu vor mai avea loc alegeri in 2015, pentru prima data din 2011 incoace, tara noastra tot va avea de infruntat unul dintre punctele slabe ale Romaniei.

FOTO Casa avion si vila cu gradina construita pe acoperisul unei cladiri, printre cele mai ciudate case din lume

Acasa poate insemna multe lucruri. Pe langa un acoperis deasupra capului, casa poate fi sanctuarul unei persoane, locul in care se simte in siguranta si confortabil. Unele case, insa sunt mai deosebite decat altele prin formele lor neobisnuite.

Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Pregatirile pentru una dintre cele mai mari petreceri din noaptea dintre ani au intrat pe ultima suta de metri. Cu patru zile inainte de Revelion, renumita sfera de cristal din Times Square a primit o noua.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

Cum se vede DE FAPT Planeta Albastra din spatiu. Toate imaginile erau prelucrate

Terra a primit numele de Planeta Albastra pentru ca, vazuta din spatiu, pare o minge albastra in intuneric. insa, potrivit ultimelor imagini furnizate de Agentia Spatiala din Japonia, albastrul s-a.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Cele mai de notorietate condamnari ale anului 2014. Cum a bagat justitia spaima in afaceristii si politicienii corupti

Anul 2014 a adus cele mai spectaculoase condamnari la inchisoare in lumea politica si nu numai. Este anul in care justitia a dat cel mai mult de furca oamenilor de afaceri si politicienilor corupti. in 2014 au ajuns dupa gratii nume grele, precum Dan Voiculescu, fostul premier Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Relu Fenechiu, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Nicolaiciuc, George Copos, Gica Popescu, Ioan Becali sau Cristi Borcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )