Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele 7 minuni ale Antichitatii va fi reconstruita: A fost vreme de mai multe secole cea mai inalta cladire

Antena3 Antena3,
Una dintre cele 7 minuni ale Antichitatii va fi reconstruita: A fost vreme de mai multe secole cea mai inalta cladire

Consiliul suprem pentru antichitati din Egipt a avizat favorabil noul proiect al presedintelui Abdel Fattah Al-Sissi ce consta in reconstruirea celebrului Far din Alexandria, informeaza. continuă pe Antena3

Una dintre cele 7 minuni ale lumii antice va fi reconstruita in Egipt

Turnul din Alexandria, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, va fi reconstruit in locul sau original, se arata intr-un comunicat al Consiliului Suprem Egiptean de Antichitati CSEA). Membrii Comitetului.

Fondatoarea Bet365, una dintre cele mai de succes femei din lume. Cum a facut Denise Coates o avere de miliarde construind un colos al pariurilor online

Putini stiu ca in spatele celei mai mari agentii de pariuri online din lume se afla o femeie, fondatoarea Bet365. Britanica Denise Coates 47 de ani) a construit imperiul pariurilor online Bet365 si a facut de la zero o avere de 2,6 miliarde de dolari 2,3 miliarde de euro), fiind una dintre cele mai de success femei din lume.

Cosmarul lui Lucian Bute a pierdut una dintre centurile mondiale

Britanicul Carl Froch a fost deposedat de una dintre centurile mondiale pe care o avea in posesie dupa ce nu a mai urcat de un an in ring.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )