Libnet.ro
UNICEF

18:45

Una dintre cele 7 minuni ale lumii antice va fi reconstruita in Egipt

Antena3 Antena3,
Una dintre cele 7 minuni ale lumii antice va fi reconstruita in Egipt

Turnul din Alexandria, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, va fi reconstruit in locul sau original, se arata intr-un comunicat al Consiliului Suprem Egiptean de Antichitati CSEA). Membrii Comitetului. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

Diferenta dintre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor in Romania este una dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Datele oferite de biroul de statistica se refera la.

Fondatoarea Bet365, una dintre cele mai de succes femei din lume. Cum a facut Denise Coates o avere de miliarde construind un colos al pariurilor online

Putini stiu ca in spatele celei mai mari agentii de pariuri online din lume se afla o femeie, fondatoarea Bet365. Britanica Denise Coates 47 de ani) a construit imperiul pariurilor online Bet365 si a facut de la zero o avere de 2,6 miliarde de dolari 2,3 miliarde de euro), fiind una dintre cele mai de success femei din lume.

Romania, in top 5 in UE la decalajul dintre ratele de angajare ale femeilor si barbatilor

Romania are una dintre cele mai mari diferente din UE intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor, de 16,7 puncte procentuale, cea mai mare fiind inregistrata in Malta, de 28,4 puncte, iar cea mai mica in Finlanda, de doar 1,9 puncte, potrivit.

Cosmarul lui Lucian Bute a pierdut una dintre centurile mondiale

Britanicul Carl Froch a fost deposedat de una dintre centurile mondiale pe care o avea in posesie dupa ce nu a mai urcat de un an in ring.

Patru noi discipline, propuse de ministerul Educatiei pentru noul an scolar: Educatie pentru prevenirea riscului rutier, una dintre noile materii care vor fi studiate de elevi

Ministerul Educatiei propune patru noi discipline optionale pentru anul scolar viitor, informeaza B1 TV. Noile materii sunt atat pentru elevii din invatamantul primar cat si pentru cei de liceu. La una dintre.

Business report: Cat castiga inspectorii Antifrauda. Se fac angajari; Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale; Riscuri pentru economie, primul pas: Guvernul mareste pensiile deja triple fata de medie

Rusii renunta la o conducta de tranzit gaze din Romania. Pe ea se bat ucrainienii si bulgarii. Contractul de rezervare capacitate pe care gigantul rusesc Gazprom il are cu Transgaz Romania pentru una dintre cele trei conducte care tranziteaza Dobrogea. Mercedes-Benz Clasa G facelift - Noua fata a off-roadului. Mercedes-Benz a prezentat astazi versiunea revizuita a lui Clasa G. Iconicul model de off-road al nemtilor vine cu o serie de modificari minore la exterior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )