Libnet.ro
UNICEF

08:45

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?. continuă pe Antena3

LOVITURA de proportii: Una dintre cele mai mari afaceri din Romania pune LACATUL pe usa si concediaza toti angajatii! Le mai dau luna asta salariu si apoi Dumnezeu cu mila

Un business de 18 mil. euro este decimat de pesta porcina! Este vorba de producatorul de mezeluri Carniprod, al antreprenorul Nicolae Ciuleac, care detine o unitate de procesarea a carnii in Tulcea, propriul.

FMI: Inflatia din Venezuela va atinge 1.000.000% in 2018

Inflatia din Venezuela va atinge, probabil, nivelul de 1. 000% in 2018, conform previziunii lansate de Alejandro Werner, oficial al Fondului Monetar International FMI), care atrage atentia ca aceasta va fi una dintre cele mai grave crize hiperinflationiste din istoria moderna.

Caru' cu vedete:Ce mare si frumusel a crescut fiul Madalinei Manole;Nicole Scherzinger, n tandreturi cu iubitul cu 13 ani mai mic dect ea, la Saint Tropez;A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum este de nerecunoscut, Brigitte Bardot

Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor lor? dela Popescu si Radu Valcan vor sa-si creasca copii fara acces la gadget-uri. Desi cei doi actori, prezentatori Tv si blogeri sunt, datorita locului de munca, mereu in preajma unor gadget-uri, acestia nici nu vor sa auda de faptul ca. Adrian Alexandrov a vorbit despre nunta cu Elena Udrea si planurile de viitor. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel. Adrian Alexandrov a vorbit despre nunta cu Elena Udrea si planurile de viitor. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel, a spus iubitul fostului ministru al Turismului.

Iran: Fabricarea covoarelor, una dintre cele mai renumite industrii, amenintata cu disparitia

Industria de fabricare a covoarelor din Iran are sute de mii de tesatori calificati si castiga venituri de sute de milioane de dolari din export. Decizia presedintelui Donald Trump de a renunta la acordul nuclear din Iran si de a repune sanctiuni ameninta sa omoare aceasta piata, potrivitCNN.

Lovitura in televiziune: DEMISIONEAZA una dintre cele mai cunoscute prezentatoare! (FOTO)

Legendara stirista adevarat star si in social media unde are o pagina dedicata stilului sau de moda a facut tristul anunt! Lee Lin Chin demisioneaza dupa 40 de ani la pupitrul stirilor SBS,.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum este de nerecunoscut. Brigitte Bardot a ajuns in carje la 84 de ani

Ajunsa la 84 de ani, Brigitte Bardot este de nerecunoscut. Zilele trecute, ea a fost in vizita la Palatul Elysee, unde a vorbit cu Brigitte si Emmanuel Macron despre drepturile animalelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )