Libnet.ro
UNICEF

18:00

Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Sambata, incepand cu ora 18:00, bistritenii indragostiti de India se vor putea delecta cu muzica clasica indiana, veche de milenii. Pe scena Sinagogii din Bistrita va urca Mahua Mukherjee, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica clasica din India. continuă pe Adevărul

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

Sinteza Zilei: Despre divortul celei mai cunoscute blonde din politica

Invitatii emisiunii Sinteza Zilei au discutat, in cadrul editiei de luni seara, depre divortul dintre Elena Udrea si omul de afaceri Dorin Cocos. Elena Udrea a anuntat astazi ca a divortat de sotul ei,.

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

MAURICE SENDAK, unul dintre cei mai apreciati scriitori de carti pentru copii, omagiat de ...

GOOGlE il omagiaza luni, 10 iunie, printr-un logo special, pe MAURICE SENDAK, scriitor de carti pentru copii si ilustrator american, celebru in toata lumea pentru romanul Where the Wild Things Are, una dintre cele mai iubite carti ilustrate pentru copii din toate timpurile, potrivit Mediafax. GOOGLE sarbatoreste 85 de ani de la nasterea lui MAURICE SENDAK printr-un Doodle sub forma de videoclip ce infatiseaza personaje cunoscute din cartile sale in timp ce alearga pe fundalul unor ilustratii .

BACALAUREAT 2013. S-a intamplat acum intr-unul din cele mai mari judete din tara. 2.700 de elevi au ales VARIANTA asta

BACALAUREAT2013: Aproximativ 2. 700 de elevi din Prahova, reprezentand o treime din cei care termina liceul anul acesta in judet, nu s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului, unii dintre elevi.

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

Utile: De ce femeile ar trebui sa doarma mai mult si mai bine decat barbatii; Top patru alimente care scad colesterolul rau; Tot ce trebuie sa stii despre valabilitatea alimentelor. Cat de utile sunt insemnarile de pe ambalaje

Cat de multa apa trebuie sa bem vara. In zilele caniculare de vara, hidratarea este foarte importanta pentru a va mentine intr-o forma fizica. Matasea de porumb elimina kilogramele in plus. Porumbul este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cereale, fiind o adevarata sursa de sanatate.

Cea mai inalta cladire din Zalau - un colos de sticla in centrul istoric al orasului

Cea mai inalta cladire din Zalau este si una dintre cele mai controversate, dat fiind faptul ca ea a fost inaltata in centrul istoric al orasului, contrastand in mod evident cu cladirile vechi din jur.

FOTO Apple iOS 7, acuzat ca a copiat prea mult de la concurenta. Cele mai evidente asemanari intre iOS 7 si alte produse

Apple are un nou sistem de operare pentru iPhone si iPad. Si in legatura cu acesta sunt tot mai multe critici ca a copiat prea mult de la produsele concurente. Aici sunt cateva dintre cele mai evidente asemanari. Totusi, conteaza?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )