Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai enervante lucruri pe care artistii le fac la concerte

Cu totii avem concerte pe care le asteptam cu sufletul la gura, iar atunci cand, dupa multe eforturi financiare reusim sa ajungem la ele, ramanem dezamagiti, incepem sa ne intrebam daca a meritat sau nu. Revista The Rolling Stones a alcatuit o lista cu cele mai enervante si suparatoare lucruri pe care artistii le fac intr-un concert.

Ungaria se pregateste pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile

Ungaria continua sa-si consolideze astazi digurile, pregatindu-se pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile, potrivit premierului Viktor Orban, informeaza HotNews. ro.

VIDEO Inundatiile din Europa: Evacuarile continua in Germania, Ungaria se pregateste pentru 'cele mai grave inundatii din toate timpurile

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea fluviului Elba, au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in conditiile in care nivelul apelor a continuat sa creasca sambata. In landul Saxonia-Anhalt, au fost evacuati circa 8. 000 de locuitori ai comunei Susigke, din cauza unei brese in dig, a precizat Pia Leson, purtatoare de cuvant a celulei de criza. In Gross Rosenburg, comuna situata la confluenta dintre Elba si raul Saale, localnicii au fost indemnati sa-si paraseasca imediat locuintele, amenintate de revarsarea apelor Elbei. La randul ei, Ungaria continua sa-si consolideze sambata dimineata digurile, pregatindu-se pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile, potrivit premierului Viktor Orban.

Gata de weekend? Iata cele mai interesante evenimente din weekendul 8-9 iunie!.

Vineri, 7 iunie, la Biblioteca Nationala a Romaniei e lansarea in memoriam a albumului de caricaturi Dale romanilor. apartinand lui Alexandru Lincu, scriitor, traducator si caricaturist recunoscut international. Ceainaria La un ceai iti ofera atmosfera densa a scurt metrajului Floare de Mai, proaspat intors de la Cannes - sectiunea Short Film Corner 2013. Aud Band te invaluie intr-o combinatie de sonoritati balcanice, bizantine si mediteraneene in care locul principal il ocupa .

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

BACALAUREAT 2013. S-a intamplat acum intr-unul din cele mai mari judete din tara. 2.700 de elevi au ales VARIANTA asta

BACALAUREAT2013: Aproximativ 2. 700 de elevi din Prahova, reprezentand o treime din cei care termina liceul anul acesta in judet, nu s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului, unii dintre elevi.

Top 5 cele mai sangeroase femei din Evul Mediu

Frumoase, bogate, puternice sau pur si simplu malefice. Iata un top a celor mai crude femei din istoria Evului Mediu.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

Cele mai bune parasutiste vor concura in Parcul Izvor. Vezi ce se intampla duminica!.

Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminica131;, 9 iunie, incepand cu ora 10. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism din Capitala, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani. In plus, spectatorii vor avea ocazia sa vada in actiune formatia de .

Cele mai scumpe deserturi din lume

Patania recenta a unor turisti britanici prin Roma, ajunsa in presa internationala, a atras atentia asupra preturilor create special pentru straini. Cei doi englezi s-au trezit ca trebuie sa plateasca 64 de euro pentru doua inghetate intr-o gelaterie banala din Roma.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )