Libnet.ro
UNICEF

10:45

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia a impresionat intr-o tinuta creata de o romanca: Stilista ei mi-a marturisit ca e incantata si va mai apela la mine

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia a impresionat intr-o tinuta creata de o romanca: Stilista ei mi-a marturisit ca e incantata si va mai apela la mine

Cantareata si vedet de televiziune Vera Brezhneva 35 de ani), considerata una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, a impresionat pe scena unei emisiuni dupa ce a aparut intr-o tinuta creata de romanca Andra Turcanu. continuă pe Adevărul

Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Forumul Economic din Krynica, Polonia, organizat de Institutul pentru Studii Estice, este cea mai mare conferinta de profil din Europa Centrala si de Est. In fiecare an, Forumul reuneste peste 3. 000 de invitati, lideri economici, politici si sociali.

PARADISUL lui Dragnea, unde se pupa cele mai frumoase STIUCI, concesionat de Tel Drum unei firme controlate de fiul sefului PSD

Locul unde se pupa cele mai frumoase stiuci din Dunare se afla la 130 de kilometri de Bucuresti si vreo 30 de casa lui Liviu Dragnea din Alexandria, in comuna Seaca. Un adevarat colt de.

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in una dintre cele mai bantuite paduri din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cl.

De ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in tehnologie

In Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in domeniultehnologieisi exista tot mai multe studente care studiaza la facultatile de profil, semn ca numarul va creste considerabil in anii urmatori. in Europa de Est nu este ceva iesit din comun ca femeile sa se indrepte spre domeniul stiintei si al tehnologiei, iar [].

Cele mai frumoase lacuri antropice din Romania. Acumularile construite de om, transformate in monumente naturale

Lacurile antropice reprezinta acele intinderi de apa, amenajate de om pentru diverse scopuri, precum obtinerea de energie electrica sau alimentarea cu apa a oraselor. in Romania, unele dintre aceste intinderi de apa sunt cu adevarat deosebite, creand in jurul lor peisaje inedite.

Turist in Coreea de Nord: ce trebuie sa stii daca vrei sa vizitezi una dintre cele mai izolate tari

Cu siguranta nu este o destinatie clasica de vacanta, insa poate ca tocmai de aceea oamenii sunt atat de curiosi sa viziteze Coreea de Nord, una dintre cele mai izolate tari din lume. Iata ce lucruri trebuie sa aveti in vedere inainte sa porniti la drum.

Ciobanii care isi ucid rivalii cu maciucile. Cum a devenit pastoritul una dintre cele mai riscante meserii ale romanilor

Disputele pe locurile de pasunat din Muntii Retezat au adus moartea unui cioban si ranirea grava a altor trei. La stanele din varf de munte, oamenii si-au impartit dreptatea cu parii si nu a fost prima data cand meseria le-a fost fatala pastorilor. Alti doi ciobani au murit in urma razbunarii rivalilor lor.

Din culisele cinematografiei. Povestea filmului Morometii: sabotat de Titus Popovici, salvat de Elena Ceausescu

Filmul lui Stere Gulea, una dintre cele mai apreciate pelicule din istoria cinematografiei romanesti, a putut ajunge pe marile ecrane doar datorita interventiei ocupantei Cabinetului 2, in competenta careia intra si aprobarea planurilor de productie anuale ale cinematografiei, dupa ce scenaristul filmelor Mihai Viteazul si Setea incercase sa blocheze realizarea sa.

Mii de partizani ai lui Alexei Navalny au manifestat in mai multe orase din Rusia / Navalny a fost arestat in Moscova

Mii de partizani ai liderului opozitiei Alexei Navalny au manifestat luni in Rusia, mai multi dintre ei fiind arestati la Moscova, unde manifestarea lor fusese interzisa, scrie presa rusa, citata de AFP.

VIDEO Mii de partizani ai lui Alexei Navalny au manifestat in mai multe orase din Rusia / Navalny a fost arestat in Moscova, alaturi de 1.000 de partizani ai sai

Opozantul numarul unu al Kremlinului, Alexei Navalny, si aproape o mie dintre partizanii sai au fost arestati luni in timp ce au participat la actiune de protest in intreaba Rusia, in cadrul unei zile de mobilizare impotriva coruptiei elitelor, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )