Libnet.ro
UNICEF

21:00

Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Forumul Economic din Krynica, Polonia, organizat de Institutul pentru Studii Estice, este cea mai mare conferinta de profil din Europa Centrala si de Est. In fiecare an, Forumul reuneste peste 3. 000 de invitati, lideri economici, politici si sociali. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia a impresionat intr-o tinuta creata de o romanca: Stilista ei mi-a marturisit ca e incantata si va mai apela la mine

Cantareata si vedet de televiziune Vera Brezhneva 35 de ani), considerata una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, a impresionat pe scena unei emisiuni dupa ce a aparut intr-o tinuta creata de romanca Andra Turcanu.

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in una dintre cele mai bantuite paduri din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cl.

Cele mai bune aplicatii de stiri: Ce platforme sa alegi pentru a fi informat

Multi dintre noi folosesc aplicatii de stiri. in era smartphone-urilor si a dispozitivelor mobile, presa cunoaste una dintre cele mai mari schimbari inca de la aparitia ei. Ease afla intr-o continua tranzitie de la suportul scris, printat, la mediul online. Toate publicatiile tiparite au site-uri web, iar unele dintre ele chiar si aplicatii de stiripentru [].

Turist in Coreea de Nord: ce trebuie sa stii daca vrei sa vizitezi una dintre cele mai izolate tari

Cu siguranta nu este o destinatie clasica de vacanta, insa poate ca tocmai de aceea oamenii sunt atat de curiosi sa viziteze Coreea de Nord, una dintre cele mai izolate tari din lume. Iata ce lucruri trebuie sa aveti in vedere inainte sa porniti la drum.

VIDEO Boc la o dezbatere despre viitorul Europei: refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

VIDEO Boc, la o dezbatere despre viitorul Europei: Refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

Ciobanii care isi ucid rivalii cu maciucile. Cum a devenit pastoritul una dintre cele mai riscante meserii ale romanilor

Disputele pe locurile de pasunat din Muntii Retezat au adus moartea unui cioban si ranirea grava a altor trei. La stanele din varf de munte, oamenii si-au impartit dreptatea cu parii si nu a fost prima data cand meseria le-a fost fatala pastorilor. Alti doi ciobani au murit in urma razbunarii rivalilor lor.

Garajul cu BOLIZI DE LUX al Simonei Halep: Nu una, nu doua... CINCI (GALERIE FOTO)

Una dintre cele mai valoroase tenismene a momentului are o pasiune inraita pentru masini. in garajul Simonei Halep se gasesc 5 bolizi de lux, de sute de mii de euro: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche.

Lista celor mai importante seriale care se anuntau de succes, dar care au fost anulate in 2017 VIDEO

Mai multe seriale care se anuntau de succes au fost anulate de cele mai importante canale americane in 2017, in lista inscriindu-se titluri precum Sense8, American Crime sau 24: Legacy.

VIDEO Cele mai spectaculoase plaje din lume. Topul realizat de unul din cele mai importate site-uri de calatorie din lume

Cateva dintre cele mai spectaculoase si nonconformiste plaje din lume au apa fierbinte, nisip verde-galbui sau sunt bine ascunse turistilor.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )