Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai indragite masini din lume nu va mai fi fabricata de anul viitor

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai indragite masini din lume nu va mai fi fabricata de anul viitor

Volkswagen va incheia anul viitor productia celebrului sau model Beetle, care a aparut inclusiv in filmele Disney sub numele de Herbie, transmit BBC, Reuters si DPA. Grupul german va opri productia in iulie. continuă pe Antena3

SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Revoltator. Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE, are pensionarul cu cea mai mare pensie din UE

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE, potrivit realitatea. net.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

Cea mai izolata localitate din lume. Daca este nevoie de un medic, oameniil aduc cu elicopterul - VIDEO

La Reunion este o insula mica din Oceanul Indian, situata intre Madagascar si Mauritius. Este o insula izolata, iar localitatea se numeste Cirque de Mafate. Cea mai izolata localitate din lume.

A DISPARUT cea mai cunoscuta actrita din China! Autoritatile o cauta de doua luni (FOTO)

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale au propriile trasaturi unice, dorinte si atitudini bazate pe grupul de elemente din care fac parte. Pe baza trasaturilor lor, exista cateva perechi de semne zodiacale.

Cel mai bogat om din lume doneaza doua miliarde de dolari pentru familiile fara adapost

Jeff Bezos, fondatorul Amazon si cea mai bogata persoana din lume, a declarat joi ca va dona doua miliarde de dolari pentru ajutorarea familiilor fara adapost si pentru infiintarea unor gradinite in.

TRANZACTIA ANULUI: Cele mai mari banci din Germania se pregatesc sa fuzioneze

Se pregateste tranzactia anului pe piata bancara. Cele mai mari grupuri bancare germane, Deutsche Bank AG si Commerzbank AG, ar putea fuziona, in contextul in care sefii lor par din ce in ce mai deschisi la ac.

Romania, tara cu cele mai mici alocatii din UE. Cati bani primesc copiii din Europa

Avem cele mai mici alocatii pentru copii din Uniunea Europeana. in majoritatea tarilor europene, alocatia este de cel putin 100 de euro, in vreme ce la noi, e de cinciori mai mica. in prezent,.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )