Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati ajunge in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati ajunge in Baia Mare

Turneul Mega Expo Dino Show aduce in Baia Mare, una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati din Europa. Printre exponatele ce vor fi prezentate se numara si un exemplar de aproximativ 30 de metri inaltime. continuă pe Adevărul

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

Transformers: Exterminarea,filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, in China

Filmul SF Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din China, cu 222,74 milioane de dolari, depasind recordul detinut de Avatar 221,9 milioane de dolari), dupa cum relateaza publicatia The Hollywood Reporter.

Cele mai mari venituri, in familiile fara copii si cu studii superioare

Principala sursa de venit a familiilor din Romania este salariul, intr-un procent mult mai ridicat in mediul urban decat in mediul rural. in familiile conduse de un absolvent de invatamant superior, veniturile sunt de aproape trei ori mai mari decat in gospodariile cu un cap al familiei fara studii. De asemenea, veniturile sunt mai mari in familiile fara copii, diferenta dintre cele doua fiind de 22 de procente.

REZULTATE BAC 2014 HUNEDOARA Cele mai mari medii obtinute de elevii din Hunedoara, inainte de contestatii

Rezultatele partiale ale examenelor de Bacalaureat au fost afisate pe bacalaureat. edu. ro. in judetul Hunedoara, dintre cei peste 3. 800 de elevi inscrisi la Bac 2014, peste jumatate au fost declarati admisi. Niciunul dintre absolventi nu a obtinut insa media maxima.

Salariul mediu net din mai:1682 lei. Cele mai mari salarii -in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (5512 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (959 lei)

In luna mai 2014, salariul mediu brut a fost de 2328 lei, cu 2,8% mai mic decat in luna aprilie 2014, a anuntat luni Statistica. Salariul mediu net a fost de 1682 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 53 lei -3,1%). Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5512 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 959 lei), se mai arata in comunicatul Statisticienilor. Aceasta scadere se datoreaza faptului ca in luna aprilie au fost Pastele, ocazie cu care anumite companii au dat prime salariatilor, urcand valoarea salariului mediu/industrie. In luna urmatoare, cand primele nu s-au mai acordat, a rezultat in mod evident o valoare mai mica a salariului.

TOP: cele mai mari companii in functie de cifra de afaceri

Grupul american de retail Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri, inaintea unor grupuri petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului publicat luni de revista Fortune. Cifra de afaceri cumulata a.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

Salata care a stricat una dintre cele mai bune idei de pe Internet: Kickstarter

Internetul e liber si oamenii lui nu duc lipsa de idei, dar parca ultima de pe Kickstarter e usor prea. E vorba de finantarea unei salate de cartofi. Nu a unui gadget, nu a unei drone care te filmeaza din orice punct, ci a unei salate pe care o mananci. Si a strans deja cateva mii de dolari.

Cele mai mari diferente de scor din istoria Campionatului Mondial de Fotbal

Topul scorurilor astronomice din istoria World Cup.

Transformers: Exterminarea, fruntasul box-office-ului american. Topul filmelor cu cele mai mari incasari

Filmul SF Transformers: Exterminarea, regizat de Michael Bay, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 36,4 milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxfficemojo. com. Pe locul al doilea se situeaza comedia Tammy, a regizorului Ben Falcone, urmata de Si ne izbaveste de cel rau/ Deliver Us from Evil, de Scott Derrickson.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )