Libnet.ro
UNICEF

09:45

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Playtech Playtech,
Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi []. continuă pe Playtech

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Accident grav pe una dintre cele mai aglomerate rute de navigatie maritima din lume

Trei angajati ai pazei de coasta din Turcia au decedat miercuri dupa ce nava lor a intrat in coliziune cu o nava destinata transportului de marfuri in vrac bulk-carrier n. r. ) in.

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Sindromul Alice in Tara Minunilor - una dintre cele mai enigmatice tulburari neurologice

Denumit dupa celebrul volum al lui Lewis Carroll, sindromul Alice in Tara Minunilor are manifestari la fel de ciudate ca si personajul principal al cartii. Asa cum Alice devine in poveste ba foarte mica, ba uriasa, la fel si pacientul diagnosticat cu aceasta tulburare are halucinatii vizuale sau senzoriale care il fac sa simta ca intregul corp sau doar anumite parti ale acestuia au crescut ori s-au micsorat subit.

Nici spitalele nu sunt sigure in caz de cutremur Care vor fi cele mai afectate zone ale Capitalei in situatia producerii unui mare seism

Un raport al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta arata ca 75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul unui cutremur de mare magnitudine, iar cel mai puternic afectat ar fi chiar.

Inimi-le cicatrizate ale lui Radu Jude, premiate la Locarno. Este un prim succes al unuia dintre cele mai importante filme romanesti ale anului 2016

Lungmetrajul Inimi cicatrizate, cel de-al patrulea regizat de Radu Jude, a castigat sambata Premio speciale della giuria in cadrul Festivalului International de Film de la Locarno, care a avut loc in perioada 3-13 august. Succesul filmului deschide calea recunoasterii internationale a unuia dintre cei mai importanti scriitori romani.

Misterul Lagunei Roz, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant - GALERIE FOTO

Nisipul alb si apa roz fac din acest loc un adevarat colt de Rai, despre care multi cred ca este prea frumos ca sa existe in realitate si ca fotografiile postate pe Internet sunt trucate ca sa arate ca.

HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

HTC pare sa-si revina in 2016, dupa ce anul 2014 nu a fost unul deloc bun pentru compania taiwaneza. HTC 10 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, iar HTC Desire 10 Pro va fi unul dintre cele mai frumoase. HTC va lansa cateva smartphone-uri noi in perioada urmatoare si toate fac [].

Ponturi pentru a vedea Cina cea de Taina. Capodopera poate fi vizitata numai in anumite conditii

Mii de turisti si iubitori de arta ajung anual la Milano, in fata manastirii care adaposteste una dintre cele mai celebre picturi ale lumii, Cina cea de Taina, dar nu o pot vizita pentru ca nu au luat in considerare cateva aspecte esentiale.

Clujul a devenit polul investitiilor in stocarea de informatii

Dezvoltarea rapida a industriei IT in Cluj-Napoca a atras si investitii masive in infrastructura. Nu este vorba doar de investitii in magistralele de fibra optica, ce asigura una dintre cele mai bune viteze ale Internetului din lume, ci si de dezvoltarea unor centre de date de dimensiuni impresionante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )