Libnet.ro
UNICEF

16:31

Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Topul celor mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de mancare din categoriile si subcategoriile impuse.

Cele mai bune legume din Bucuresti

Diferenta dintre marile restaurante si celelalte o vezi, cu adevarat, la legume si la sosuri. Nu la carne, la peste si la ce mai poti primi intr-o farfurie. Replica lui Paul Bocuse, cum ca un peste e un excelent pretext pentru un sos bun, e o sinteza foarte plastica si elocventa in aceasta privinta.

Reduceri azi la eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Magazinul online eMAG continua campania de reduceri Stock Busters, cu oferte la mai multe cateogorii de produse. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la electrocasnice.

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

CELE MAI BUNE BANCURI SECI: Miriapod

Un miriapod ii spune miriapoditei: - imi esti draga! Ea ii raspunde: - Si tu imi esti drag! Si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de mana.

Premii de 150.000 de euro pentru cele mai bune idei de inovare sociala adresate tinerilor din Europa

Comisia Europeana a lansat Competitia Europeana de Inovare Sociala, organizata impreuna cu Ashoka si alte patru organizatii europene, sub tema RE:THINK LOCAL. Trei premii in valoare totala de 150. 000 de euro vor fi oferite celor mai bune trei proiecte de inovare sociala ce adreseaza provocarile comunitatilor locale pentru integrarea tinerilor in economia locala.

Fostul sef al FBI: Putin i s-a laudat lui Trump ca rusii au unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume

Dezvaluiri incendiare despre presedintele SUA ale fostului director al FBI, James Comey. Potrivit unei note scrise de acesta, Donald Trump a afirmat ca presedintele rus Vladimir Putin i s-a laudat ca rusii au.

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

VIDEO Premiera mondiala care i se pregateste Simonei Halep la Cluj. Mesajul celei mai bune jucatoare din lume pentru fani: sa facem ceva special

Simona Halep a postat pe Facebook un clip in care-i invita pe fanii din Romania la Sala Polivalenta din Cluj sa facem ceva special pentru Romania. Organizatorii pregatesc o premiera mondiala pentru meciul de Fed Cup, Romania Elvetia.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )