Libnet.ro
UNICEF

14:45

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Aplicatia.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

Cel mai colorat copac din lume te lasa cu gura cascata: unde il gasesti

Daca aveai nevoie de un argument suplimentar pentru a aprecia cat de fascinanta este natura, ar trebui sa te uiti la scoarta celui mai colorat copac din lume. Acesta arata incredibil si nu a avut nevoie de niciun ajutor pentru a ajunge in acest stadiu. Creatia din imaginile face parte, in mod surprinzator, din specia .

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

Google se imbogateste din activitatea raufacatorilor: cum a ajuns sa-i taxeze pe politisti

Google este una dintre cele mai bogate companii din lume si este putin probabil ca acest lucru sa se schimbe prea curand. Se va schimba insa sursa banilor, avand in vedere diversificarea.

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov.

Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Considerata una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, romanca Sabrina Ionescu ii dedica sezonul sau lui Kobe Bryant, dupa aflarea vestii ca fostul sportiv a murit, la doar 41 de ani.

Macelaru din Diaspora a luat premiul Grammy. Asa ceva este rar, in-credibil si extra-ordinar. Care-i reteta de succes a Macelaru-lui?

Dirijorul Cristian Macelaru nu-i suta la suta produs romanesc. Dar ce-a invatat din Romania este munca asta nebuna. Este in mare parte produs american. Adoptat la 17 ani, a trait prin scolile americane. De acolo a invatat meseria, imaginatia dirijorala. De acolo inca invata ce este bine si rau sa faci cu o orchestra. Duminica, la 40 de ani de viata, ia un premiu cum altul nu este, un premiu in care a dat trei lovituri: a facut inregistrarea cu un solist de marca Nicola Benedetti), a interpretat muzica cat de actuala se poate Wynton Marsalis) si a condus una dintre cele mai tari orchestre din lume The Philadelphia Orchestra). Romani, cum este posibil?.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Fabrica de confectii Modexim din Craiova se inchide, dupa ce toti cei 300 de angajati au fost concediati

Modexim, una dintre cele mai mari fabrici de confectii din Craiova, se va inchide, dupa ce intregul personal, aproape 300 de angajati, a fost concediat colectiv, scrie Gazeta de Sud .

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )