Libnet.ro
UNICEF

11:00

Una dintre femeile care a facut ISTORIE in Statele Unite A MURIT din cauza unei boli cumplite

B1 B1,
Una dintre femeile care a facut ISTORIE in Statele Unite A MURIT din cauza unei boli cumplite

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza. continuă pe B1

Tragedia zilei! A MURIT din cauza unei boli CUMPLITE! S-a stins in spital

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza.

Statele Unite incearca sa opreascarenasterea organizatiei Al-Qaida

Statele Unite incearca sa opreasca din temelii renasterea organizatiei Al-Qaida. Washingtonul ofera o recompensa de pana la un milion de dolari pentru informatii care duc la capturarea lui Hamza Bin.

Tayyip Erdogan nu crede ca Statele Unite vor confisca armamentul grupurilor kurde din Siria

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat marti ca nu crede ca Statele Unite vor lua inapoi armamentul distribuit gruparilor kurde din Siria, dupa retragerea trupelor americane, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

Un serial care a facut istorie in Romania va fi reluat in 2019

Un serial foarte indragit de romani va fi reluat anul acesta. Cele sase episoade ar urma sa fie difuzate in aceasta vara. Reteaua a intitulat deocamdata proiectul 90210, potrivit Ciao. Serialul.

Statele Unite vor suspenda oficial termenul de majorare a tarifelor comerciale impuse importurilor din China

Biroul Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite a anuntat ca va incepe demersurile pentru suspendarea oficiala a majorarii tarifelor comerciale impuse importurilor din China, in urma deciziei presedintelui Trump de amanare a termenului de 1 martie pentru incheierea unui acord comercial intre SUA si China, pe fondul progreselor inregistrate de negocieri, transmite Reuters.

Doliu in lumea cinematografiei franceze! Una dintre cele mai mari producatoare a murit

Mag Bodard, producatoarea franceza care a contribuit la succesul productiei Les Demoiselles de Rochefort, s-a stins din viata la varsta de 103 ani. Producatoarea de film a colaborat, de-a lungul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )