Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tragedia zilei! A MURIT din cauza unei boli CUMPLITE! S-a stins in spital

B1 B1,
Tragedia zilei! A MURIT din cauza unei boli CUMPLITE! S-a stins in spital

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza. continuă pe B1

Una dintre femeile care a facut ISTORIE in Statele Unite A MURIT din cauza unei boli cumplite

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza.

INSP: 157 de persoane au murit din cauza gripei

Inca doua persoane au murit de gripa, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 157.

O tanara de 20 de ani a murit din cauza rujeolei. UNICEF: Vaccinarea impotriva virusului este sigura si esentiala

Organizatia UNICEF avertizeaza ca numarul cazurilor de rujelola la nivel mondial este in crestere. in Romania s-a inregistrat vineri, 1 martie, inca un deces din cauza rujeolei. Expertii atrag atentia asupra importantei vaccinarii contra acesti boli contagioase.

nca un ministru paraseste Cabinetul May din cauza Brexit-ului. Numarul demisionarilor ajunge la 14

Conservatorul George Eustice a demisionat din functia de ministru al agriculturii din cauza promisiunii facute de premierul Theresa May parlamentarilor britanici potrivit careia acestia vor putea vota pentru amanarea Brexit-ului in cazul in care nu aproba acordul convenit de ea cu liderii de la Bruxelles.

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

O femeie de 77 de ani din Bistrita-Nasaud a murit din cauza gripei. Aceasta avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata

Saptamana trecuta s-a inregistrat primul deces din cauza gripei in Bistrita-Nasaud. Este vorba despre o femeie de 77 de ani din localitatea Ciceu Giurgesti, care avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata. De asemenea, alte doua femei in varsta au murit din cauza pneumoniei, saptamana precedenta.

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Raportul de tara al CE: Comisia Europeana vorbeste despre 'iesirea probabila de pe piata' a unor fonduri de pensii din Pilonul II din cauza OUG 114

Comisia Europeana avertizeaza in raportul de tara ca modificarile aduse n. a de OUG 114/2018) fac ca mediul de lucru pentru administratorii fondurilor de pensii sa fie foarte imprevizibil, le afecteaza rezultatele financiare si sporesc probabilitatea de iesire a acestora de pe piata. Iesirea probabila de pe piata a unor fonduri de pensii din cauza masurilor recent adoptate ar putea priva economia romaneasca de o potentiala sursa de finantare pentru investitii, limitand astfel dezvoltarea in continuare a pietei de capital, care, in prezent, este mai curand mica si nedezvoltata, atentioneaza Executivul European.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )