Libnet.ro
UNICEF

16:45

Una dintre victimele incendiului de la Matei Bals era o calugarita

Hotnews Hotnews,
 Una dintre victimele incendiului de la Matei Bals era o calugarita

Una dintre victimele care au murit in incendiul de la spitalul Matei Bals era calugarita. Rudele femeii, fratele si sotia acestuia, au fost sambata sa identifice victima, potrivit digi24. Aceasta a fost identificata datorita crucii pe care o purta la gat. continuă pe Hotnews

Una dintre victimele incendiului de la Matei Bals locuia la Manastirea Christiana din Bucuresti: Stareta a identificat-o dupa crucea de la gat

Una dintre victimele tragediei de la Matei Bals venea de la Manastirea Christiana din Bucuresti, Pipera. Femeia, in varsta de 79 de ani, a fost transportata vineri la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, in stare grava, si din pacate nu a mai putut fi salvata. Stareta manastirii a fost cea care a identificat-o, dupa cruciulita de la gat.

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara.

Momentul izbucnirii incendiului de la Matei Bals, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Au aparut primele imagini cu momentul in care izbucneste incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, in urma caruia cinci persoane au decedat.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Incendiul de la Institutul Matei Bals ar fi izbucnit de la un scurt circuit produs la o priza aflata la patul unui pacient, dependent de oxigen, care avea telefonul la incarcat. Cel putin asa sustin primii martori audiati de anchetatori in acest caz.

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

Incendiu la Matei Bals |Surse: Rezultate necropsii - Cel putin doua victime au murit in urma expunerii la flacara directa. Alte cauze constatate

Cel putin doua dintre victimele incendiului de vineri dimineata, de la Institutul Matei Bals au murit in urma expunerii la flacara directa, au declarat, pentru News. ro, surse din ancheta, pe baza.

Adina Anghelescu: Victimele de la Matei Bals au fost scoase din incendiu de un politist care se trata de COVID-19

Jurnalista de investigatii Adina Anghelescu a dezvaluit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor la Antena 3, date de ultima ora despre incendiul produs la Matei Bals. Un pacient politist de la serviciul de investigatii criminale a ajutat cadrele medicale sa evacueze 97 de pacienti, inainte ca dezastrul sa ia amploare.

Marturia patronului firmei care a facut instalatia electrica de la Matei Bals: Era in parametri normali

Avem declaratia in exclusivitate a patronului firmei care a refacut instalatia electrica din pavilionul 5 al spitalului Matei Bals. Ciprian Neagu spune ca lucrarea efectuata de firma sa respecta toate normale si ca cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza suprasolicitatii retelei electrice.

Lucian Mindruta, ipoteza despre incendiul de la Matei Bals: Exact cum la Piatra Neamt v-au pacalit cu injectomatul

Prima ipoteza a incendiului de la Matei Bals era existenta unei aeroterme in saloane. Deja au inceput intrebarile cu privire la adevarata cauza, avand in vedere ca in aceste saloane existau instalatii de oxigen. Ca si in cazul incendiului de la Piatra neamt, o alta ipoteza pare ca ar avea mai multa logica. Noua ipoteza .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )