Libnet.ro
UNICEF

19:30

Unconditionally, urmatorul single al lui Katy Perry?!

Devorator Monden Devorator Monden,
Unconditionally, urmatorul single al lui Katy Perry?!

Asa s-ar parea daca e sa ne luam dupa o declaratie a cantaretei in cadrul unui interviu acordat in backstage la iHeartRadio Music Festival 2013. Desi nu a confirmat in mod clar cum ca trackul Unconditionally de pe viitorul album, Prism, ar fi viitorul sau single oficial, multi sunt de parere ca, conform declaratiei, e . continuă pe Devorator Monden

Neon Lights, urmatorul single al lui Demi Lovato?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa un comunicat de presa postat online de catre doua site-uri straine si dupa faptul ca departamentul de productie al artistei a incarcat pe contul lui Demi de pe Soundcloud piesele Neon Lights si Really Dont Care feat. Cher Lloyd. Conform celor doua site-uri straine, Demi Lovato .

Katy Perry a interpretat live piesele Roar si Dark Horse la iHeartRadio Music Festival 2013!

Purtand sneakersi, o fusta scurta in carouri si un corset mov din piele si inarmata cu un microfon, artista a incantat audienta de la celebrul festival din Las Vegas, editia din acest an debutand pe 20 septembrie. Artista a interpretat pe scena festivalului ultimul sau hit, Roar, precum si cel mai recent single promotional, Dark .

Katy Perry va participa la evenimentul caritabil We Can Survive!

Evenimentul, care este de fapt un concert, va avea loc pe 23 octombrie in Los Angeles. We Can Survive este organizat pentru a le atrage atentia femeilor de pretutindeni in privinta cancerului la san. Evenimentul are parte de sprijinul organizatiei Young Survival Coalition, al carei scop este sa ajute tinerele femei care au fost diagnosticate .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )