Libnet.ro
UNICEF

08:15

Unde se afla cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana

B1 B1,
Unde se afla cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a publicat lista cu cei mai bogati bancheri. Astfel, conform clasamentului, Regatul Unit are cei mai multi bancheri milionari din blocul comunitar, de trei ori peste numarul total al celorlate 28 de. continuă pe B1

UE publica lista cu cei mai bogati bancheri

Regatul Unit are cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana, de trei peste numarul total al celorlate 27 de state. Bancherii britanici domina sectorul financiar al Europei, conform unor date publicate de Autoritatea Bancara Europeana EBA), anunta portalul Euobserver.

Britanicii au declarat RAZBOI. Cativa romani, printre cei mai cautati de autoritatile din Regat

Autoritatile britanice au declarat razboi celor mai cautati infractori europeni, anunta The Sunday Times. O echipa de elita a politistilor din Regat va opri si cerceta cetateni din Polonia, Lituania si.

REPARTIZARE 2013 La ce licee vor studia cei mai buni zece elevi din Tulcea: sase dintre ei au intrat la Haret

Luni pe site-ul admitere. edu. ro au fost publicate listele cu elevii admisi la liceele din judetul Tulcea. Iata unde vor invata, in umatorii patru ani, elevii de pe primele zece locuri:.

Repartizare liceu 2013 Ce licee au ales cei mai buni 10 elevi din Salaj

Sapte dintre primii 10 elevi din Salaj, in ordinea mediilor de admitere din acest an, au ales sa invete in urmatorii patru ani la Colegiul National Silvania din Zalau.

Cei mai bine platiti bancheri europeni sunt cei din Londra (studiu). Romania are un reprezentant care castiga 1,5 milioane de dolari/an, dar nu e bancher, ci lucreaza in activitati financiare conexe

Peste 2. 400 bancheri din Marea Britanie au castigat un milion de euro in 2011, mai multi decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana la un loc, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), citat de Reuters si AFP. Din Romania figureaza o singura persoana care castiga circa 1,5 milioane de dolari anual, dar nu face parte din banking ci din categoria alte zone de business probabil asigurari). Vezi in atasament raportul EBA. In Romania, cel mai bine platit bancher este Radu Ghetea- seful CEC Bank, care incaseaza peste 30. 000 de euro in fiecare luna. El e urmat de Traian Halalai, presedintele Eximbank care ia in medie 25. 000 de euro/luna. Potrivit datelor BNR, media salariala a executivilor din bancile romanesti este la circa 320. 000 euro/an. Mugur Isarescu are circa 12. 000 de euro/luna.

Razie printre microbuzele conserva de pe A1. Politistii au descoperit mai multi soferi care au depasit numarul maxim de calatori admis

Polistii de la Rutiera au organizat in aceasta dimineata o razie pe autostrada A1, pentru a fost verifica microbuzele care transportau mai multi calatori decat numarul locurilor. Politistii au descoperit.

Zeci de ACTIVISTI Greenpeace, printre care mai multi ROMANI, au patruns intr-o CENTRALA ...

Zeci de activisti ai organizatiei ecologiste Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns, luni, in centrala nucleara Tricastin, aflata in sudul Frantei, informaza Mediafax. Oamenii au desfasurat mai multe bannere indreptate impotriva uzului energiei nucleare si a presedintelui Francois Hollande. Greenpeace vrea sa denunte toate esecurile in domeniul securitatii in producerea de energie nucleara. Tricastin este una dintre centralele cele mai periculoase, una dintre cele cinci care .

Mai multi luptatori ai IPJ Constanta au fost implicati intr-un scandal pe o plaja

Mai multi luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale de la IPJ Constanta au fost implicati, duminica, intr-un scandal izbucnit pe o plaja din Constanta, dupa ce acestia ar fi fost agresati de un grup.

Brian Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, arestat in Spania

Britanicul Brian Colin Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, a fost arestat de Politia spaniola, relateaza RTVE. in timpul operatiunii s-au facut 13 arestari, sase in Spania si.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )