Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde si cand va fi inmormantat actorul Costin Marculescu

B1 B1,
Unde si cand va fi inmormantat actorul Costin Marculescu

Moartea neasteptata a lui Costin Marculescu a luat prin surprindere o tara intreaga. Actorul a fost gasit fara suflare in apartamentul sau in noaptea de joi spre vineri. Sicriul cu trupul neinsufletit al. continuă pe B1

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa. Politia a deschis o ancheta

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi. El se afla in cada, iar echipajele au intervenit dupa ce vecinii au semnalat la 112 ca nu l-au vazut de mai multe zile, au precizat, pentru Mediafax surse din cadrul ISU.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in cada

Costin Marculescu a fost gasit mort in locuinta sa dupa ce politistii chemati de un vecin au spart u.

Moartea lui Costin Marculescu si dureroasa amintire a cazului Cristina Topescu. Coincidentele care leaga destinele celor doi

Actorul Costin Marculescu 50 de ani) a fost gasit mort in noaptea de miercuri spre joi, in cada din apartamentul sau, dupa ce nimeni nu mai primise nicio veste de la el de cateva zile si nici nu mai raspundea.

Pepe, gest emotionant pentru Costin Marculescu. S-a intamplat chiar in biserica

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort, miercuri noapte, in apartamentul din Bucuresti in care locuia singur. Potrivit raportului preliminar de la INML, acesta a suferit un infarct cardio respirator acut. Prietenii sai s-au adunat, joi seara, la bisertica unde ii era depus trupul neinsufletit, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Pepe, gest emotionant in .

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Ce afectiuni avea actorul

Actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct, arata certificatul medical constatator al decesului. in document, medicii legisti au stabilit ca decesul a survenit in urma unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Ca afectiuni, artistul suferea de miocardofibroza si ateroscleroza aorto-coronariana, potrivit documentului.

Autopsia lui Costin Marculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi facut infarct in urma cu doua-patru zile

Actorul Costin Marculescu a fost gasit decedat in apartamentul sau de catre politisti, dupa ce vecinii au anuntat autoritatile. Locatarii blocului nu il mai vazusera pe actor de cateva zile, iar cainele s.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Ultimul mesaj al lui Costin Marculescu, postat pe Facebook cu cateva zile inainte sa moara. Am furat startul la terase (FOTO)

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in cada, miercuri seara. Corpul lui Costin Marculescu se afla intr-o stare avansata de putrefactie si a fost transportat la Institutul de Medicina Legala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )