Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unde a disparut Dragnea in ultima saptamana. Seful PSD nu a mai aparut public dupa revolutia fiscala

Antena3 Antena3,
Unde a disparut Dragnea in ultima saptamana. Seful PSD nu a mai aparut public dupa revolutia fiscala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca nu a fost plecat din tara. Cat. continuă pe Antena3

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Tudose, un pion OTRAVIT? Unde A DISPARUT Dragnea?

Dupa ce, la mijocul lunii iunie a acestui an, a reusit in premiera absoluta sa-si tranteasca propriul guvern, condus de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, liderul PSD, l-a investit, cu surle si.

Seful PSD, pierdut de procurori! Dragnea nu s-a prezentat la DNA pentru ca nu este in tara (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost chemat, vineri, la DNA, insa nu s-a prezentat. Potrivit unor surse judiciare, seful PSD nu se afla in tara. Cel mai probabil, Dragnea a fost citat de procurorii anticoruptie.

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola, confirmate in ultima saptamana, 13 in Baragan

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana, cele mai multe, respectiv 20, in judetul Mures, 19 in Brasov, 16 in Ialomita, 14 in Neamt si 13 in Calarasi. S-au mai inregistrat cinci imbolnaviri in Bucuresti si cate una in Harghita si Ilfov.

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola, confirmate in ultima saptamana, 20 in judetul Mures

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana, cele mai multe, respectiv 20, in judetul Mures. Alte patru judete au avut peste zece cazuri confirmate prin analize de laborator, dar nu s-a mai inregistrat niciun deces. Numarul total de cazuri inregistrate depaseste 9. 800 de la debutul epidemiei, informeaza news. ro.

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola, confirmate in ultima saptamana, 20 in judetul Mures

Aproape o suta de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana, cele mai multe, respectiv 20, in judetul Mures. Alte patru judete au avut peste zece cazuri confirmate prin analize de laborator, dar nu s-a mai inregistrat niciun deces. Numarul total de cazuri inregistrate depaseste 9. 800 de la debutul epidemiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )