Libnet.ro
UNICEF

07:30

Unde este Opera cel mai popular browser?

Playtech Playtech,
Unde este Opera cel mai popular browser?

Cu toate ca Opera este unul dintre acele browsere al caror nume nu-l auziti din gura prea multor internauti, se pare ca si Opera este cel mai popular browser undeva, departe. Un studiu recent al publicatiei Quartz a constat si argumentat un fapt surprinzator legat de obiceiurile internautilor din Belarus. Din cate se pare, Opera poarta cu mandrie titlul de cel mai popular browser in aceasta tara din simplul motiv ca internetul se misca foarte prost in Belarus. Legatura dintre . continuă pe Playtech

Cel mai redus rulaj din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a incheiat ziua de ieri in stagnare, intr-o piata unde apatia investitorilor pentru tranzactionare a impins lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele trei saptamani, de doar 8,1 milioane lei.

Cel mai subtire smartphone este disponibil in China

In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S. Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment. Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de .

Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Cel mai vechi computer digital din lume, supranumit si Witch, a fost restaurat complet si repornit la Muzeul National de Computing din Bletchley Park, ieri 20 Noiembrie. Witch, sau pe numele sau initial Harwell Dekatron este cel mai vechi computer digital din lume, care este in totalitate functional in cadrul Muzeului National de Computing din Anglia. Initial, acum mai bine de 60 de ani, in 1951 el a fost folosit pentru programele de cercetare atomica. Acesta a fost uitat de .

Hollande: Cel mai probabil nu se va incheia un acord privind bugetul european.

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, in noaptea de joi spre vineri, ca cel mai probabil nu se va ajunge la un acord privind bugetul european 2014-2020 la finalul summitului european, si a precizat nu este inca multumit de noile propuneri, potrivit Mediafax. Dupa ce a lansat ipoteza unui esec al negocierilor la finalul acestui summit, presedintele francez a declarat ca cel mai probabil, este ceea ce gandeste toata lumea, la finalul unei conferinte de presa convocata .

Parcul eolian din Dobrogea, cu 240 de turbine instalate, este cel mai mare din Europa

Parcul eolian Fantanele-Cogealac functioneaza, incepand de joi, la capacitate maxima, si a devenit astfel cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa. Prima turbina eoliana a fost lansata pe 1 iunie.

Renault recheama pentru verificari 8.000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al sau, Twizy

Renault a anuntat o rechemare la nivel european pentru 8. 000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al gamei, Twizy. Posibila problema tine de scurgeri ale lichidului de frana din cauza unor erori aparute in timpul fabricatiei, scrie Le Parisien. Twizy costa intre 6. 990 si 8. 490 euro in functie de versiune si dotari. Abonamentul lunar pentru baterie este 50 de euro.

Bradley Cooper si Ryan Gosling, tachinari pe seama titulaturii de Cel mai sexy barbat in viata

In 2011, i-a furat titlul de ?Cel mai sexy barbat in viata? de sub nas, iar acest lucru a fost un motiv.

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment.

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume.

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment de vin realizat in Romania pe domeniul Bogdan, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, va aparea pe piata in 2013, urmand ca alte sase sortimente de vin sa fie produse incepand cu 2014. Avem ambitia sa producem aici cel mai bun vin din lume, pentru ca am gasit un teren .

Cel mai mare parc solar din Romania se deschide saptamana viitore. Centrala se afla la Isaccea

Cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW, va fi pus in functiune saptamana viitoare, la Isaccea, informeaza Mediafax. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )