Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Playtech Playtech,
Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Cel mai vechi computer digital din lume, supranumit si Witch, a fost restaurat complet si repornit la Muzeul National de Computing din Bletchley Park, ieri 20 Noiembrie. Witch, sau pe numele sau initial Harwell Dekatron este cel mai vechi computer digital din lume, care este in totalitate functional in cadrul Muzeului National de Computing din Anglia. Initial, acum mai bine de 60 de ani, in 1951 el a fost folosit pentru programele de cercetare atomica. Acesta a fost uitat de . continuă pe Playtech

Albumul de nunta ascunde cel mai sfasietor detaliu. Cineva din aceasta fotografie mai are doar doua saptamani de viata

Au vrut sa mai aiba parte de inca un moment fericit impreuna. Sa isi aduca aminte de clipele frumoase atunci cand el nu va mai fi printre ei. La asta s-au gandit Fiona Harris si Joe Beard, atunci cand.

China planuieste sa ridice cea mai inalta constructie din lume in doar trei luni de zile

Chinezii vor sa construiasca Sky City, cea mai inalta constructie din lume, in doar trei luni de zile, planuind ca acesta sa fie gata pana la sfarsitul lunii martie 2013. Potrivit constructorilor,.

MISTERUL din cel mai faimos portret din SUA a lasat o lume intreaga fara cuvinte

Iata dovada ca editarea fotografiilor nu este nimic nou, scrie Daily Mail. Potretul este vechi de 150 de ani, iar Presedintelui SUA, Abraham Lincoln apare mandru ca un erou american. Numai ca nu este chiar asa cum.

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

FOTO. Vezi cum arata cel mai lung tren de ciocolata.

Cel mai lung tren de ciocolata din lume masoara aproape 35 m si se afla in holul garii din Bruxelles, cu ocazia Brussels Chocolate Week, relateaza 20minutes. ch, citat de Agerpres. S-au folosit 1. 285 kg de ciocolata si au fost necesare 784 ore de munca pentru a realiza impresionanta garnitura de tren sculptata in ciocolata. Trenul va ramane in gara pana pe 25 noiembrie, apoi va fi dus la muzeu, la Bruges sau Bruxelles. Datorita unui strat protector, trenul va putea fi pastrat cativa ani.

Record mondial: Cel mai lung tren de ciocolata, prezentat la gara din Bruxelles (VIDEO)

Un tren in miniatura realizat complet din ciocolata a stabilit un nou record mondial drept cea mai lunga structura din lume facuta integral din acest ingredient, scrie EuroNews. Trenuletul masoara 34 de.

Una dintre cele mai vechi piete din Capitala va fi inlocuita de un supermarket.

Piata Floreasca, una dintre cele mai vechi piete din Bucuresti, este ultima victima a consumerismului. Insa de data asta nu imobiliarele sunt problema, ci retailul. Oamenii spun ca trebuie sa elibereze locatia, pentru a face loc pentru Mega Image, care intentioneaza deschiderea unui supermarket, potrivit realitatea. net. Cand am ajuns in piata, aceasta era pe jumatate goala. Fara tarabe si fara forfota, doar cativa oameni se plimbau printre standuri. Intre vanzarea a doua baterii si trei .

O romanca de 15 ani a cucerit Japonia. A primit titlul de Cea mai talentata desenatoare din lume

La doar 15 ani, o romanca a castigat marele premiu la un concurs de desene in Japonia. Acest premiu ii confera unei eleve din Deva titlul de cea mai talentata desenatoare din lume. Intitulat Eco Together,.

Peste 500 de japonezi au intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare orgie din lume

In urma cu 6 ani, japonezii au intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare si organizata orgine din lume. Peste 250 de cupluri au facut sex in acelasi timp, intr-o sala imensa, scrie Weird Asian News.

Primul muzeu de istorie a gradinilor din lume

Daca te afli in vizita la Londra, n-ar fi rau ca printre picaturile de ploaie sa vizitezi si Garden Museum, primul muzeu de istorie a gradinilor din lume. Strania lui amplasare intr-un lacas de cult desacralizat este, de fapt, un concurs fericit de imprejurari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )