Libnet.ro
UNICEF

16:45

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Adevărul Adevărul,
Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, , Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 15.00 locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe, destinate celor cu studii medii si profesionale

La nivel national persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot ocupa unul din cele aproape 16. 000 de locuri vacante. Acestea pot fi accesate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), care arata ca ofertele agentilor economici ii vizeaza in special pe cei cu studii medii si studii profesionale.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

ALERTA de INUNDATII pe Dunare. Mai multe diguri au cedat deja in Serbia

Este alerta in Galati, unde autoritatile sunt pregatite sa intervina daca va fi viitura. Duminica, acolo se asteapta cel mai mare debit al Dunarii. Pericolul viiturii vine din Serbia, acolo unde mai multe.

De la cat pornesc preturile apartamentelor din cele mai cautate cartiere din marile orase

Cartierele Cotroceni, Titan sau Militari din Bucuresti, Racadau din Brasov sau zona Aradului din Timisoara fac parte din cele mai cautate cartiere din Romania atunci cand vine vorba de achizitia de locuinte, potrivit datelor Imobiliare. ro . Pe baza.

Evacuare cu scandal in cartierul Berceni. mai multe persoane ameninta ca-si dau foc

Pompierii de la ISU Bucuresti au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, in cartierul Berceni, unde mai multe persoane s-au stropit cu benzina si ameninta ca-si dau foc.

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

Utile: Durerile de spate nu-ti dau pace? Afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele; Cum stii daca ai rinichii bolnavi. Vezi simptomele bolilor renale; Dieta care contine cele mai sanatoase combinatii alimentare

Boli care pot fi vindecate cu muguri de brad. Bradul este un remediu utilizat inca din antichitate pentru vindecarea diferitelor boli. Oamenii muntilor si nu. Cele mai noi tratamente in boala Parkinson. Maladia Parkinson se numara printre problemele neurologice care afecteaza multe aspecte ale vietii de zi cu zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )