Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unde se fura mai mult din conturile bancare, in Romania sau in Statele Unite?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unde se fura mai mult din conturile bancare, in Romania sau in Statele Unite?

Presa a scris recent despre prejudiciile aduse clientilor unor banci de la noi, ale caror conturi au fost utilizate drept sursa de fonduri pentru unii angajati inventivi. Numarul clientilor este de ordinul zecilor si este infinit mai mic decat numarul clientilor care au fost inselati de angajatii Wells Fargo WFC), cea mai mare banca din SUA dupa capitalizarea bursiera. continuă pe Ziarul Bursa

Escrocherie la Alba! O sigura femeie arestara dupa ce a furat banii din conturile oamenilor (VIDEO)

Doar una dintre cele doua femei din Alba acuzate ca au furat banii din conturile oamenilor a fost arestata. Cea de-a doua angajata a bancii este cercetata in stare de libertate, in dosarul de.

Escrocherie la Alba! O singura femeie arestara dupa ce a furat banii din conturile oamenilor (VIDEO)

Doar una dintre cele doua femei din Alba acuzate ca au furat banii din conturile oamenilor a fost arestata. Cea de-a doua angajata a bancii este cercetata in stare de libertate, in dosarul de.

Escrocherie la Alba! O singura femeie arestata dupa ce a furat banii din conturile oamenilor (VIDEO)

Doar una dintre cele doua femei din Alba acuzate ca au furat banii din conturile oamenilor a fost arestata. Cea de-a doua angajata a bancii este cercetata in stare de libertate, in dosarul de.

Ce fac romanii vara pe net? Se uita la filme piratate, citesc stiri, isi cauta drum in spatiu, se distreaza si-si lasa mai mult copiii cu ochii in telefon si tableta - studiu

Utilizatorii romani de Internet spun ca stau mai putin online pe parcursul verii, dar doua treimi dintre ei intra pe web de mai multe ori pe zi si doar 3% spun ca renunta la Internet in timpul vacantei, potrivit unui studiu realizat de agentia de media Starcom MediaVest Group, publicat astazi. Ce fac acesti romani pe net, in sezonul estival? Pe langa traditionalul stat pe Facebook, ei se intereseaza despre vreme, sanatate si ingrijire personala, se distreaza pe site-uri cu filme piratate, citesc stiri si-si lasa copiii mai mult timp cu ochii pe Youtube si jocuri online.

Locul in care o paine costa mai mult de 50 de lei

Cum ar fi sa traiesti intr-un loc unde un kilogram de paine costa 12 dolari? Sau sa lasi la magazin 25 de dolari pentru o sticla de vin? Ei bine, cam astea sunt preturile in orase precum Hong Kong, Paris sau.

FOTO: Mesajul presedintelui Iohannis, la inceputul noului an scolar: Aveti libertate si oportunitati pe care generatia mea nu le-a avut, asa incat cititi cat mai mult si invatati

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar, la un liceu din Capitala. in acest context, seful statului i-a indemnat pe elevi sa citeasca, sa se informeze si sa fie corecti.

Autorizatia ISU lipseste in cazul a mai mult de 740 de scoli si gradinite din Capitala

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) a precizat ca 747 de scoli si gradinite din Bucuresti nu au avize de functionare din partea pompierilor. Potrivit ISU, toate institutiile de invatamant neautorizate vor functiona ca si pana acum, fara aceasta autorizatie. Totul se va baza pe declaratia pe propria raspundere pe care cei din conducerea scolii o vor face fata de autoritati.

Tata Firea fata cu reactiunea de pe Facebook. Primarita PSD seamana tot mai mult cu un prim-secretar PCR |OPINIE

Gabriela Firea a acuzat o mamica de cele mai aberante lucruri, pe un ton isteric, dupa ce femeia a scris pe Facebook ca primaria a interzis desenele pe asfalt in parcuri. Primarita PSD se comporta tot mai des ca un prim-secretar din administratia locala comunista.

Broasca testoasa gasita pe plaja de la Vadu, eliberata in sudul litoralului, unde are mai multe sanse sa gaseasca un curent cald care sa o duca in Marea Mediterana (VIDEO)

Broasca testoasa din Marea Mediterana, gasita pe plaja de la Vadu, a fost eliberata. Specialistii Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta i-au implantat un cip, pentru a o recunoaste, in.

Anul acesta Renault va produce pentru prima oara mai multe masini in Maroc decat in Romania

Uzina Renault de la Tanger, principala concurenta pentru uzina Dacia Mioveni, are un an 2016 extrem de bun si va produce peste 300. 000 de masini, spun oficialii Renault, citati de Les Echoes. Adaugand si productia uzinei marocane de la Casablanca ce produce mai ales Dacia Logan berlina, se poate trage concluzia ca in premiera in Maroc francezii vor construi mai multe masini decat in Romania. In plus, si funrizorii din Romania vor simti efectul Tanger, fiindca Renault va dubla pana in 2023 achizitiile de piese din tara nord-africana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )