Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Antena3 Antena3,
Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a. continuă pe Antena3

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezii afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Iata zodiile care vor avea o luna decembrie de vis: Berbecii pot avea o iarna financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui decembrie, fiind o.

Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

A dat norocul peste o famile de romania stabiliti in Spania, in provincia Bizkaia din Tara Bascilor. Anton Isac si sotia sa, Mariana nu si-au imaginat vreodata ca ar putea fi fericitii castigatori ai unui asemenea premiu. Familia norocoasa de romani din Spania O familie de romani stabilita in Spania este fericita castigatoare a unui .

Iohannis, la receptia de Ziua Nationala: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca acasa, unde sa gaseasca o Romanie functionala. Printre cei care participa la receptie se numara premierul Ludovic Orban, ministri ai cabinetului sau, fostii presedinti Traian Basescu si Emil Constantinescu, politicieni, fostul premier Adrian Nastase si secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana.

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor.

Klaus Iohannis: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa. Sa gaseasca aici o tara normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Turistii europeni care vor vizita Marea Britanie vor putea avea nevoie de pasaport si de viza electronica

Premierul Boris Johnson a anuntat luni un plan care prevede introducerea unei vize electronice, dupa modelul celei americane. in practica, inainte de a pleca la Londra, persoana interesata va trebui sa solicite o autorizatie online si va fi necesar sa o faca cu cel putin trei zile inainte de calatorie, potrivit Rador.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si zodiile care vor avea noroc la Loto in decembrie

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri ascunse care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna decembrie si ar trebui sa joace la Loto. Vor avea mult noroc. E bine sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )