Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Adevărul Adevărul,
Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Cele mai agresive rase de pisici. Felinele care pot deveni periculoase in preajma copiilor

Putine animale au reusit sa-si gaseasca un loc in sufletul oamenilor asa cum au izbutit pisicile. Nu intamplator, alaturi de caini, sunt printre cele mai populare animale de companie.

Zborul cu avionul nu este intotdeauna cel mai sigur mod de a calatori. Care sunt cele mai nesigure tari

Zborul cu avionul este cel mai sigur mod de a calatori, insa in unele tari in care regulamentele sunt necorespunzatoare, iar infrastructura este inadecvata, zborul cu avionul poate fi mortal, relateaza BBC.

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Iata zodiile care vor avea o luna decembrie de vis: Berbecii pot avea o iarna financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui decembrie, fiind o.

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Iernile grele, calvarul romanilor. Cele mai crunte marturii despre suferintele aduse de iadul alb

Marturii despre cele mai grele ierni din istoria Romaniei arata cat de mult au suferit oamenii din cauza lor si, mai ales, a incompetentei autoritatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )