Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unde sta in carantina femeia din Buzau revenita din Italia. Aceasta este pazita de jandarmi si monitorizata permanent (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Unde sta in carantina femeia din Buzau revenita din Italia. Aceasta este pazita de jandarmi si monitorizata permanent (VIDEO, FOTO)

Femeia din Buzau revenita din Italia, care a anuntat autoritatile ca intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus, se afla in carantina la centrul Arbanasi, situat la 35 km distanta de. continuă pe B1

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

Trei persoane din microbuzul cu care a venit femeia din Buzau intoarsa din Italia, preluate de autoritatile din Galati pentru a fi duse intr-un centru de carantina

Trei persoane care au calatorit in microbuzul in care s-a aflat buzoianca de 52 de ani care a plecat din localitatea Maleo, unde au fost instituite masuri de carantina din cauza coronavirusului, au fost preluate de autoritatile din Galati si vor fi duse intr-un centru de carantina.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Financial report Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Brokerii francezi acuza bancile de practici incorecte. Intrarea in antecamera euro a Bulgariei s-a prelungit

Financial Times: Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Oficialii au declarat duminica ca un al treilea italian a murit din cauza virusului iar numarul celor infectati a urcat la 152 * Criza virusului si decuplarea comertului global editorial) * Les Echos: Brokerii acuza bancile de practici incorecte. Ei au transmis un raport ministrului Economiei referitor la cresterea comisioanelor percepute de banci si alte sicane * Kapital: Termenul pentru ERM II s-a prelungit pana la jumatatea anului * Stiri pe scurt.

VIDEO Ce spune femeia din Buzau suspecta de coronavirus: Am sunat ca sa ma predau

Autoritatile sanitare din judetul Buzau au intrat in alerta duminica seara, 23 februarie, dupa ce o femeie care s-a intors din Italia a sunat la 112 si a marturisit ca a intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus.

Autoritatile locale din Buzau, in alerta: O femeie a sunat la 112, dupa ce s-a intors din Italia

O sedinta de urgenta a fost convocata, duminica seara, la Prefectura Buzau dupa ce o femeie, intoarsa din Italia, a sunat la 112, anuntand ca a intrat in contact cu o alta romanca ce avea grija de o batrana suspecta de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )