Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Playtech Playtech,
Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] . continuă pe Playtech

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in.

Liviu Dragnea a votat si pentru referendum: Nu vad de ce este o surpriza. Tot timpul am sustinut temele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat vineri seara, in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare si referendum. Acesta a declarat ca nu vede de ce este o surpriza ca a votat la referendum, pentru ca am spus tot timpul ca sustine temele de la referendum. El este asteptat dupa vot la sediul PSD Baneasa, unde cel mai probabil va anunta candidatul la alegerile prezidentiale.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Europarlamentare 2019. Majoritatea liderilor PSD ies la vot diseara. Dancila merge la urne de la 12.00. Unde va vota Liviu Dragnea

Social-democratii vot vota duminica spre seara la scrutinul privind alegerea viitorilor eurodeputati. in afara Liei Olguta Vasilescu si a Ecaterinei Andronescu, singurul politician de frunte din PSD care voteaza devreme este Viorica Dancila, la ora 12.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat daca e pregatit sa mearga la puscarie: Nimeni nu e pregatit, doamna

Liviu Dragnea a fost intrebat de o ziarista, duminica seara, dupa ce a votat, daca este pregatit sa mearga la puscarie. Nimeni nu e pregatit, doamna, a raspuns Dragnea.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )