Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ungaria, atac la asociatia ce lupta pentru romani. Am devenit tinta directa a Budapestei

Antena3 Antena3,
Ungaria, atac la asociatia ce lupta pentru romani. Am devenit tinta directa a Budapestei

Este un atac fara precedent al Ungariei asupra singurei asociatii din Romania care lupta pentru respectarea Constitutiei si a legii in judetele Covasna si Harghita. Presedintele Asociatiei. continuă pe Antena3

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!. Cititi mai multe pe.

ISARESCU: Plata impozitului, o corvoada pentru romani

Plata impozitelor este o corvoada pentru multi romani, dar plata acestora da dreptul contribuabililor sa ceara statului sa isi indeplineasca menirea, iar fara o buna colectare a taxelor nu putem avea autostrazi si spitale, a declarat, miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul conferintei TAXEDU - Educatia fiscala a tinerilor europeni prin mijloace digitale.

Lovitura PSD pentru romani, de sarbatori! Toti inculpatii pentru evaziune fiscala scapa de urmarire penala daca unul din ei acopera prejudiciul (VIDEO)

Proiect controversat la Camera Deputatilor. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor are pe masa un articol care prevede ca toti inculpatii acuzati pentru aceeasi evaziune fiscala vor scapa de urmarirea penala.

Viorica Dancila, anunt important pentru romani: in tara noastra vor fi create mii de locuri de munca noi

Premierul Viorica Dancila a declarat, la ceremonia de luni de inmanare a unor acorduri de finantare pentru stimularea investitiilor, ca 14 proiecte de investitii vor fi finantate din bugetul de stat, cu circa 86.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )