Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, anunt important pentru romani: in tara noastra vor fi create mii de locuri de munca noi

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt important pentru romani: in tara noastra vor fi create mii de locuri de munca noi

Premierul Viorica Dancila a declarat, la ceremonia de luni de inmanare a unor acorduri de finantare pentru stimularea investitiilor, ca 14 proiecte de investitii vor fi finantate din bugetul de stat, cu circa 86. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca, sambata, sunt anuntate actiuni de protest, iar autoritatile din Paris au de.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE: Ce se intampla pe 12 decembrie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe data de 12 decembrie va prezenta in Parlament forma finala a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene, care va.

Viorica Dancila: Am sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor in doua domenii importante (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu faptul ca presedinteleKlaus Iohannis nu a luat inca o decizie referitoare la schimbarea ministrilor.

Viorica Dancila, despre aderarea la Schengen: Din punct de vedere tehnic,tara noastra indeplineste toate criteriile

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei din Guvern de vineri despre declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus ca isi doreste ca Romania sa adere la.

Viorica Dancila sustine ca Romania ar putea scapa de MCV: Este foarte important sa...

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, din punctul sau de vedere, exista sanse ca Romania sa scape de MCV si ca ea considera ca nu trebuie facuta o legatura intre aderarea tarii noastre la Spatiul.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la.

Viorica Dancila: Suntem apreciati la Bruxelles si pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU ca Romania este pregatita sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Am avut o discutie in cadrul Colegiului Comisarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )