Libnet.ro
UNICEF

18:31

Ungaria, Polonia si Germania trimit cei mai multi turisti in judetul Satu Mare. Monumentele istorice sunt cele mai vizitate

Adevărul Adevărul,
Ungaria, Polonia si Germania trimit cei mai multi turisti in judetul Satu Mare. Monumentele istorice sunt cele mai vizitate

Castelul din Carei si Cetatea din Ardud sunt punct de atractie principale in rutele turistice propuse celor care viziteaza judetul Satu Mare. Turistii straini provin in special din Ungaria, Polonia si Germania. continuă pe Adevărul

Aceste actrite castiga cei mai multi bani in 2016

Revista Forbes a facut public topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood anul acesta. Iata cine este pe val si incaseaza milioane de dolari pentru un rol.

Toti romanii nascuti inainte de 90 ar trebui sa treaca pe la spital. Boala de care cei mai multi romani nu stiu nimic

Romanii nascuti inainte de 1990 trebuie neaparat sa-si faca analizele pentru hepatita B si C. Specialistii Institutului de Boli Infectioase Matei Bals spun ca riscul de imbolnavire in cazul lor este mult mai mare pentru.

Era un om ciudat pentru cei mai multi, el interactiona doar cu oamenii pe care ii simpatiza. Aimee Iacobescu, cuvinte de lauda despre marele actor, Marin Moraru

Trecerea in nefiinta a actorului Marin Moraru a adus multa durere atat pentru familia sa, cat si in randul colegilor din teatru. Cu totii au doar vorbe de laude despre marele.

Se anunta dezertari masive din PSD: Mai multi parlamentari ar putea trece la PRU

Rascoala in PSD. Nemultumiti ca vor prinde locuri pe listele partidului pentru alegerile parlamentare, mai multi social democrati aleg sa schimbe partidul. Doi deputati s-au inscris deja in.

Un batran a ajuns desfigurat la spital. Barbatul de 83 de ani a fost muscat de mai multi caini ai strazii

Un barbat din Prisacani in varsta de 83 de ani a fost sfartecat de mai multi caini fara stapan. Victima a fost transportata de urgenta la spital, avand rani grave si.

Cei mai harnici si cei mai lenesi parlamentari

Inainte de inceperea ultimei sesiuni parlamentare, Raportul privind indicele activitatii parlamentare arata ca deputatii Valeriu Zgonea si Tudor Ciuhodaru au fost cei mai activi parlamentari, in timp ce la polul opus se afla deputatul Sebastian Ghita.

Arabii au pus ochii pe oile romanesti. Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Golful Persic este interesat de exporturi masive de ovine

Ahmad Khalaf, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Golful Persic a venit la Botosani pentru a vedea oile romanesti. Tarile arabe in general sunt interesate de exporturi masive de ovine din Romania. Karakulul de Botosani in special este o delicatesa ravnita de arabi.

Povestea lui Paul D. Constantinescu, unul dintre cei mai mari compozitori romani, nominalizat la Palme dOr

Considerat de muzicologi unul dintre cei mai reprezentativi compozitori dupa George Enescu, ploiesteanul Paul D. Constantinescu a fost un vizionar al timpului sau care a semnat, cel putin pentru muzica romaneasca, numeroase premiere.

Castiga mult mai multi bani ca mine. Mircea Badea explica motivul pentru care nu va fi niciodata coleg cu Tolontan

Jurnalistul Catalin Tolontan a fost invitatul lui Mihai Gadea si a lui Mircea Badea, miercuri seara, in emisiunea pe care Gadea o modereaza. La o zi dupa confruntarea dintre cei trei, Badea a.

Femeie insultata pe strada de mai multi barbati din cauza tinutei. Ce haine purta tanara (VIDEO)

O inregistrare video care arata cat de dificil este sa fii femeie pe strazile din Algiers a devenit deja virala. Mai exact, o tanara a vrut sa demaste misoginismul barbatilor din orasul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )