Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prima tara care blocheaza TikTok: dezastrul trist care a dus la decizia radicala

Playtech Playtech,
Prima tara care blocheaza TikTok: dezastrul trist care a dus la decizia radicala

Pe perioada mandatului lui Donald Trump, americanii au cochetat in mai multe randuri cu restrictionarea accesului la TikTok. Primii care au luat insa decizia radicala sunt italienii, iar. continuă pe Playtech

Prima tara care ar putea ramane fara Google: nu este din cauza unui regim autoritar, ci a banilor

Locuitorii unei tari importante ar putea ramane fara posibilitatea de a cauta pe Google, din cauza faptului ca au cerut bani gigantului pentru stirile pe care ti le afiseaza in.

Tratamentul neasteptat care va fi folosit de luni in Germania. Prima tara din UE care a luat decizia asta

Fostul presedinte american Donald Trump a fost infectat cu coronavirus in octombrie 2020. Trump a sustinut ca a incercat anticorpi experimentali, care ar fi functionat ca un remediu magic impotriva virusului. in timp ce lumea isi batea joc de afirmatiile sale, unii au crezut ca ar putea fi posibil. Acum, Germania a devenit prima tara .

Germania, prima tara din UE care introduce in tratamentul anti-Covid cocktailul de anticorpi care l-ar fi vindecat pe Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi tratamentul experimental pe baza de anticorpi administrat fostului presedinte american Donald Trump impotriva Covid-19, a anuntat duminica ministrul Sanatatii german Jens Spahn, transmite AFP, citata de Agerpres.

Germania, prima tara din UE care va folosi tratamentul experimental anti-COVID administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi acelasi tratament experimental anti-COVID administrat fostului presedinte american Donald Trump, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn.

Tara care a invins pandemia. Presedintele a facut anuntul oficial: Nu mai exista coronavirus

Tara care a invins pandemia si care a inregistrat doar zece cazuri de Sarc-Cov-2 si niciun deces, de la inceputul acestui an a facut marele anunt. Pandemia a luat asfarsit in Tadjikistan, a anuntat marti presedintele tadjik Emomali Rahmon, citat de France Presse. Tara care a invins pandemia de coronavirus Aceasta tara cu regim autoritar, care .

DAN BARNA: Eliminarea legii care blocheaza listarea companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei

Bugetul este sub o presiune foarte mare, iar piata de capital poate sa fie un partener de care avem nevoie Eliminarea legii care suspenda timp ce de doi ani listarea la bursa a unor pachete de actiuni ale companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei de guvernare, a spus ieri vicepremierul Dan Barna, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )