Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Adevărul Adevărul,
Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Ungaria Romania, azi, ora 21.45. Cele mai frumoase momente din istoria confruntarilor cu maghiarii

Romania si Ungaria s-au intalnit de 22 de ori, conform statisticii FIFA. Partea proasta e ca maghiarii au 10 victorii, partea buna e ca nu ne-au mai batut din 1981. Cele doua echipe joaca in aceasta seara la Budapesta ora 21.

FOTO Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1: confruntari intre presupusi fani ai echipei de fotbal a Ungariei si imigranti

1100 de suporteri ai Romaniei vor sustine nationala lui Anghel Iordanescu in aceasta seara in meciul de la Budapesta cu Ungaria.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Laszlo Boloni: Ungaria va castiga

Intr-o interventie la DolceSport, Laszlo Boloni a declarat ca maghiarii pornesc cu prima sansa in partida din aceasta seara.

FOTO Ungaria - Romania, azi, ora 21.45: confruntari intre presupusi fani ai echipei de fotbal a Ungariei si imigranti

1100 de suporteri ai Romaniei vor sustine nationala lui Anghel Iordanescu in aceasta seara in meciul de la Budapesta cu Ungaria.

Vedete din sport si showbiz au dat pronosticuri pentru meciul Ungaria - Romania, de azi, ora 21.45

Ungaria - Romania, programat diseara de la ora 21. 45, la Budapesta, poate fi un meci decisiv in privinta calificarii la Euro 2016.

Ungaria - Romania, vineri, ora 21.45: tricolorii s-au antrenat pe Groupama Arena, Iordanescu s-a luat de Hagi

Gica Hagi i-a cerut lui Iordanescu sa joace ofensiv cu Ungaria, selectionerul i-a replicat taios. Partida dintre Ungaria si Romania are loc vineri, de la ora 21. 45, in direct pe TVR 1.

Ungaria - Romania, vineri, ora 21.45: Marica ii raspunde taios lui Iordanescu

Lasat in afara lotului pentru meciul cu Ungaria, atacantul Ciprian Marica a avut o interventie la DigiSport in care l-a contrat pe Iordanescu.

Ungaria - Romania, azi ora 21.45. Tricolorii au ramas pe locul 7 in clasamentul FIFA pe septembrie. Ungaria e cu mult in urma lor

In clasamentul FIFA/Coca-Cola din luna septembrie, anuntat de forul mondial, reprezentativa Romaniei a ramas pe locul 7.

Ungaria - Romania, vineri, ora 21.45, tricolorii au ajuns la Budapesta, fiind preluati direct de pe pista aeroportului

Jucatorii si stafful nationalei Romaniei, impreuna cu mai multi membri ai lotului care au participat la EURO 1984, au ajuns la Budapesta.

LIVE TEXT Ungaria - Romania: ora 21.45, meci decisiv pentru tricolori in preliminariile Euro 2016. AVANCRONICA partidei

Romania intalneste Ungaria, in etapa a 7-a a preliminariilor Euro 2016, vineri, de la ora 21. Partida, una de o importanta majora pentru stabilirea liderului grupei F, se anunta un duel strans si se va desfasura pe cea mai noua arena din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )