Libnet.ro
UNICEF

08:30

UNGARIA: Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks a fost inchis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNGARIA: Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks a fost inchis

Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks - Ungaria - a fost inchis joi dimineata, cand a pornit un mecanism automat de aparare, se arata intr-un comunicat al unitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Incident la centrala nucleara din sudul Ungariei: Unul dintre cele patru reactoare a fost inchis

Unul dintre cele patru reactoare de la centrala nucleara din orasul Paks, sudul Ungariei, a fost inchis in dimineata de joi din cauza unei defectiuni la un mecansim de aparare, relateaza Reuters, citand o declaratie oficiala a reprezentantilor centralei.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

A MURIT sotia lui Mircea Dinescu, Masa, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani. Colectivul Teatrului National Bucuresti anunta cu tristete.

Mihai avea 44 de ani si era unul dintre cei mai curajosi politisti din Alba. Boala l-a rapus si s-a stins din viata. Mesajul emotionant pe care l-au transmis colegii lui

Un politist din cadrul IPJ Alba, care a ajuns, in weekend, in stare grava la un spital din Cluj, a decedat. Colegii din Politia Alba sunt alaturi de familia indoliata. Mihai avea 44 de ani si era unul dintre.

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Marturia facuta de unul dintre vecinii pedofilului din Calarasi: L-am vazut ca purta lenjerie intima de dama cand facea curatenie prin scara blocului!! - VIDEO

Apar informatii revoltatoare in cazul copiilor sechestrati si abuzati de un pedofil din Calarasi. Timp de patru luni, anchetatorii au stiut de existenta individului periculos si, totusi, l-au lasat liber,.

The Guardian: Unul dintre cele mai perverse partide asa-zis de stanga e PSD Nici nu-i de mirare ca romanii au ajuns sa nu mai aiba incredere in institutiile statului

Unul dintre cele mai perverse partide asa-zis de stanga din Europa de Est este Partidul Social Democrat PSD) din Romania, acuzat de un nepotism socant la ocuparea posturilor din institutiile statului, de tentativa.

Federatia Rusa pregateste teste nucleare in lant ale uneia dintre cele mai avansate rachete intercontinentale. Ce capacitati are arma

Rusia se pregateste sa efectueze cel putin cinci teste ale rachete Satan II, cunoscuta si drept cea mai mare racheta din lume, transmite Moscow Times. Racheta Satan iI denumita si RS-28 Sarmat) a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )