Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Playtech Playtech,
Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze . continuă pe Playtech

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie.

IN CADRUL IULIUS TOWN TIMISOARA Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din tara noastra

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca noul magazin ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi, atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

Peste 27% dintre cetatenii din Taiwan sustin independenta, cel mai mare procent din ultimii 10 ani (Sondaj MAC)

Un sondaj recent publicat de Mainland Affairs Council MAC), entitate care este responsabila de supravegherea schimburilor care au loc de-a lungul stramtorii care separa Taiwan-ul de China, a dezvaluit ca peste 27% dintre cei chestionati sustin independenta Taiwan-ului, scrie Focus Taiwan.

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

Poluare uriasa intr-un oras din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa sau sa poarte masti de protectie

Un oras din Romania se confrunta in ultima perioada cu o crestere semnificativa a poluarii. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa sau sa poarte masti de protectie, asta pentru a se feri de particulele de praf.

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 8 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1. 200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata.

Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat luni un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )