Libnet.ro
UNICEF

20:30

UniCredit Tiriac Bank: profit la jumatate in primele 6 luni, creditarea isi revine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit Tiriac Bank: profit la jumatate in primele 6 luni, creditarea isi revine

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro), la jumatate fata de rezultatul net din perioada similara de anul trecut, de 204,38 milioane lei. Ccreditarea insa a inceput sa. continuă pe Wall-Street Ro

UniCredit Tiriac Bank cumpara si portofoliul de corporate RBS Bank

UniCredit Tiriac Bank va prelua portofoliul de clienti corporate ai RBS Romania, compus din peste 500 de companii medii si mari, achizitia vizand active de circa 260 milioane euro si depozite de 315 milioane euro, tranzactia asteptand avizul Consiliului Concurentei.

UniCredit Tiriac Bank a preluat portofoliul de clienti corporate de la RBS Romania

UniCredit Tiriac Bank a preluat portofoliul de clienti corporate ai RBS Romania, cu active de aproximativ 260 de milioane de euro si depozite corporate de aproximativ 315 milioane de euro, in baza unui acord semnat intre cele doua institutii, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UniCredit Tiriac Bank cumpara si portofoliul de clienti corporate de la RBS

UniCredit Tiriac Bank va prelua portofoliul de clienti corporate ai RBS Romania, compus din peste 500 de companii medii si mari, achizitia vizand active de circa 260 de milioane de euro si depozite de 315 milioane de euro, tranzactia asteptand avizul Consiliului Concurentei.

UniCredit Tiriac Bank preia si portofoliul de clienti corporate de la RBS Romania

UniCredit Tiriac Bank a preluat si portofoliul de clienti corporate ai RBS Romania, dupa ce anul trecut cumparase portofoliul de retail. Tranzactia de astazi vizeaza active de circa 260 milioane euro si depozite corporate de 315 milioane euro, suma.

Dupa businessul de retail, Unicredit preia si segmentul corporate al RBS Romania. Oficial RBS: Dupa transferul catre UniCredit Tiriac Bank, RBS nu va mai derula activitati comerciale de business prin sucursala din Romania

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania au semnat un acord pentru preluarea clientilor persoane juridice ai RBS de catre UniCredit Tiriac Bank, la mai putin de un an de la preluarea businessului de retail. Tranzactia vizeaza un portofoliu total de active de aproximativ 260 milioane euro si depozite corporate de aproximativ 315 milioane euro. Portofoliul de clienti RBS Romania consta in peste 500 de companii private de talie medie si mare, locale si internationale, precum si institutii publice si financiare. Angajatii RBS Romania vor fi transferati catre UniCredit Tiriac Bank, in urma consultarilor cu partenerii sociali. Tranzactia va fi finalizata dupa primirea avizului necesar din partea Consiliului Concurentei. Dupa transferul catre UniCredit Tiriac Bank, care ne asteptam sa se finalizeze in urmatoarele luni, RBS nu va mai derula activitati comerciale de business prin sucursala The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala Romania, au transmis HotNews. ro oficiali ai RBS.

UniCredit Tiriac Bank ia si clientii corporate de la RBS Bank

UniCredit Tiriac Bank va prelua si clientii corporate de la RBS Romania. Este vorba despre mai bine de 500 de clienti companii medii si mari, active de circa 260 milioane euro si depozite de 315 milioane euro.

Ministerul Mediului: Peste 220 de hectare de padure au fost defrisate ilegal in judetul Maramures, in primele 6 luni ale anului

Peste 220 de hectare de padure au fost defrisate ilegal in judetul Maramures, in primele 6 luni ale anului, potrivit unui raspuns trimis de Departamentul de Ape si Paduri din Ministerul Mediului la solicitarea HotNews. ro. In urma controalelor facute de lnspectoratele Teritoriale de Regim Silvic si de Vanatoare in toata tara in aceasta perioada - 6780 controale - in aceasta zona s-au constatat cele mai multe defrisari ilegale. In total, prejudiciul constatat se ridica la peste 6,7 milioane lei.

Evolutia chiriilor in primele sase luni ale anului

Majoritatea categoriilor de apartamente au inregistrat o crestere a chiriilor medii lunare in principalele orase din tara in primele sase luni ale acestu an comparativ cu perioada similara din 2013.

UniCredit Tiriac, profit net de 106,7 milioane lei in primul semestru

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro) in primele and sase luni ale anului 2014, dupa interesul minoritar, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Libra Internet Bank, profit de 5 ori mai mare in primul semestru fata de S1 2013

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul semestru din 2014, un profit net de 8,5 milioane lei, de cinci ori mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut, dupa patru ani consecutivi in care a inregistrat rezultate pozitive, potrivit unui comunicat al companiei.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )