Libnet.ro
UNICEF

07:15

Libra Internet Bank, profit de 5 ori mai mare in primul semestru fata de S1 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Libra Internet Bank, profit de 5 ori mai mare in primul semestru fata de S1 2013

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul semestru din 2014, un profit net de 8,5 milioane lei, de cinci ori mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut, dupa patru ani consecutivi in care a inregistrat rezultate pozitive, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Libra Internet Bank urca de cinci ori in primul semestru, la 1,9 milioane euro

Libra Internet Bank si-a majorat profitul net in semestrul I de cinci ori fata de perioada similara de anul trecut, la 8,5 milioane lei 1,9 milioane euro). Activele bancii au crescut la 1,33 miliarde lei, cu 10,9% peste nivelul de la finele lui 2013,.

Immofinanz Group, profit cu 62,8% mai mare

Immofinanz Group a realizat un profit net de 180,4 milioane euro in anul financiar 2013-2014, cu 62,8% mai mare fa and ta de anul financiar anterior, dar veniturile din chirii au scazut, ca urmare a vanzarilor planificate extinse de proprieta and ti, iar intarzierea finalizarii centrului comercial Goodzone in Moscova a afectat recuperarea totala a acestui declin din anul trecut, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Ioan Niculae: Romanii platesc de cinci ori mai mult pentru gaze decat pretul real

Miliardarul Ioan Niculae sustine ca romanii platesc de cinci sau sase ori mai mult decat pretul real pentru gazul consumat. Niculae a fost audiat miercuri la sediul DIICOT, in controversatul dosar.

Vanzarile Dacia in Germania: avans cu 9,7%, de trei ori mai rapid ca piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au ajuns la 30. 289 unitati in primele sapte luni, cu 9,7% mai mult, ritmul de crestere fiind de peste trei ori mai rapid decat cel al pietei, de 3%, la 1,8 milioane de masini.

BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare constructor mondial de autoturisme de lux, a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai mare profitabilitate din ultimii trei ani, din operatiunile de productie auto, pe fondul cererii de SUV-uri X5 si al vanzarilor din China.

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre hackeri rusi ar putea fi cel mai mare efectuat vreodata

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre un grup de hackeri rusi, daca se dovedeste real, ar putea constitui cea mai mare operatiune de hacking efectuata vreodata, spun expertii, care noteaza metoda putin comuna utilizata cu aceasta ocazie, scrie AFP.

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la varsta de 29 de ani

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la 29 de ani, o varsta la care cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, informeaza dailymail. co. uk.

Cel mai mare venit al unui roman declarat la ANAF se ridica la 7 milioane de euro

Cel mai mare venit al unui roman pe anul trecut se ridica la suma de 7 milioane de euro. Potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, citate de jurnalistii de la Capital, acesta a obtinut banii din.

UniCredit Tiriac Bank: profit la jumatate in primele 6 luni, creditarea isi revine

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro), la jumatate fata de rezultatul net din perioada similara de anul trecut, de 204,38 milioane lei. Ccreditarea insa a inceput sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )