Libnet.ro
UNICEF

11:15

Unilever contribuie cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unilever contribuie cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romania

Unilever South Central Europe a contribuit cu donatii de 3 milioane de lei peste 630. 000 euro) in produse si bani pentru a ajuta comunitatile din Romania care au cea mai mare nevoie de ele in aceasta perioada, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Unilever a contribuit cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romaniain pandemia de Coronavirus

Unilever, producatorul global al brandurilor Dove, Domestos, Dero, Delikat, Rexona, Hellmanns, Magnum, Betty Ice, a donat trei milioane de lei 630. 000 de euro) pentru a ajuta persoanele afectate din Romania, in pandemia de Covid-19, anunta compania.

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020.

Oil Terminal Constanta doreste sa obtina un credit de peste 31 milioane lei

Il Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, vrea sa ia un credit de 31,17 milioane lei, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud.

Bancile din Romania au donat peste 23,5 milioane lei in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Bancile din Romania au donat peste 23,5 milioane lei, pana in prezent, in lupta impotriva pandemiei COVID-19, contributiile fiind destinate achizitiilor de echipamente si aparatura medicala pentru sprijinul sistemului sanitar local si al populatiei afectate, potrivit datelor centralizate de la banci.

Linie telefonica de asistenta psihologica pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus

Serviciul de Telecomunicatii Speciale se alatura initiativei lansate de Emotional Intelligence Research Association EmIRA) si sprijinite de Telekom Romania de a pune la dispozitie Linia de Consiliere Psihologica si Suport Emotional persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus.

Genesis Property doneaza 90 de mii de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Genesis Property sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara de 90. 000 lei care a fost directionata catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11.000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11. 000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19, in mod voluntar, potrivit unui proiect adoptat luni de Consiliul General. Proiectul se numeste Testam pentru Bucuresti, are o valoare totala de 2,233,000 lei si testele facute vor fi cele PCR. Primarul general a declarat ca municipalitatea va lansa o platforma, unde bucurestenii se vor putea inscrie pentru testare, iar banii vor fi decontati spitalelor private si de stat care fac testele si se incriu in program.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )