Libnet.ro
UNICEF

10:45

Unirea provinciilor romanesti cu autostrazi, prioritate pentru Guvernul Orban

România Liberă România Liberă,
Unirea provinciilor romanesti cu autostrazi, prioritate pentru Guvernul Orban

Unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern, a decla. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Cand vor primii romanii al 13-lea salariu. Miza e uriasa pentru Guvernul Orban

Romanii vor primii al 13-lea salariu? Cand se va intampla asta? Mai mult, Guvernul are in plan sa-l ofere si pe al 14-lea. Anul trecut a fost depus un proiect de lege prin care cetatenii romani ar putea primi al 13-lea sau al 14-lea salariu. Aproximativ 3,7 milioane de persoane ar putea fi surprinsi de .

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, unul din obiectivele prioritare

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Nationala, la Alba Iulia, raspunzand intrebarii unui ziarist, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este unul dintre obiectivele prioritare.

Ludovic Orban: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, o prioritate

Premierul Ludovic Orban a declarat ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este o prioritate pentru Guvernul pe care il conduce. Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe.

Interzicerea exportului de animale vii, un obiectiv pe termen mediu pentru Guvernul Orban: Acum brusc ar fi o masura pripita

Un proiect de lege pentru interzicerea exportului de animale vii daca nu sunt asigurate conditii de transport decente pentru acestea existe in Parlament, a declarat premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca.

7 lucruri pe care trebuie sa le bifeze Guvernul Orban pentru a avea sanse in 2020

Guvernul Orban trebuie sa inteleaga ca, pentru a avea sanse de a castiga alegerile Parlamentare si locale din 2020, nu este suficient sa critice, sa arate cu degetul spre gaurile lasate in buget de PSD care exista, fara indoiala), ci sa.

Guvernul Orban nu poate desfiinta peste noapte Sectia speciala. Ministrul Predoiu: Ne-am angajat, in negocierile politice, sa nu dam OUG in domeniul justitiei, ci sa obtinem consensul Parlamentului (VIDEO)

Guvernul Orban nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie, pentru ca si-a luat angajamentul fata de partenerii din Parlament sa nu apeleze la.

Guvernul Orban, taieri masive in bugetul mai multor ministere

Guvernul Orban taie azi in carne vie din bugetele mai multor ministere pentru a acoperi nevoile financiare alea statului, odata cu adopotarea rectificarii bugetare. Taierile sunt necesare pentru a putea plati cele.

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Sunt vizate sute de acte legislative

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Secretariatul General al Executivului a trimis o solicitare in Parlament prin care se cere oprirea adoptarii legilor care au aviz de la vechiul guvern, pentru ca noul Executiv vr.

Guvernul Orban adopta rectificarea bugetara. Cine castiga si cine pierde bani

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, joi, de la ora 17. 00, pentru a adopta rectificarea bugetara puternic negativa, cu un deficit bugetar estimat la 4,3%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )