Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, unul din obiectivele prioritare

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Nationala, la Alba Iulia, raspunzand intrebarii unui ziarist, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este unul dintre obiectivele prioritare.

FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Momente inedite pentru miile de oameni care au asistat la parada de la Alba Iulia. Organizatorii au pregatit confetti tricolore care au creat o atmosfera spectaculoasa.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

DAN BARNA: M-am intalnit cu premierul Ludovic Orban, i-am reamintit conditiile puse la investirea Guvernului

Liderul USR Dan Barna anunta, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban si ca, alaturi de Dacian Ciolos, i-a reamintit conditiile puse la investirea Guvernului, printre care alegeri in doua tururi pentru primari, anularea recursului compensatoriu, desfiintarea Sectiei speciale.

Guvernul va modifica ordonanta 114. Ce pregateste premierul Ludovic Orban

Guvernul va pregati un proiect de lege pentru abrogarea mai multor articole din OUG 114, prevederi care au afectat extrem de negativ mediul de afaceri, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. Intentia.

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )