Libnet.ro
UNICEF

15:15

Unitatile scolare inchise din cauza gripei, vineri. Sute de elevi si profesori, izolati la domiciliu ca preventie pentru COVID-19

Adevărul Adevărul,
Unitatile scolare inchise din cauza gripei, vineri. Sute de elevi si profesori, izolati la domiciliu ca preventie pentru COVID-19

Ministerul Educatiei a transmis situatia centralizata a unitatilor de invatamant inchise integral sau total din cauza epidemiei de gripa. Totodata, sute de copii si cadre didactice sunt izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. continuă pe Adevărul

Numarul deceselor din cauza gripei a urcat la 47. Ultimele victime, doua femei din Iasi

Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, citat de Mediafax.

INSP: 47 de persoane au murit din cauza gripei an Romacentnia

Numarul persoanelor care au murit pacentna an prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anunapoundat, joi, Centrul Naapoundional de Supraveghere a159;i Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naapoundional de Sanatate Publica.

47 de persoane care au murit din cauza gripei. Masurile de prevenire sunt asemanatoare celor pentru coronavirus

Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: inca doua persoane AU MURIT din cauza GRIPEI. Bilantul victimelor ajunge la 47

Inca doi romani au murit de gripa, anuta, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultimele victime ale.

Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri. Peste 5.000 elevi sunt afectati

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia gradinitelor, scolilor, liceelor inchise integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. 495 elevi sunt afectati.

Situatia unitatilor scolare inchise in tara, marti, din cauza gripei. Peste 3.000 elevi, afectati

Ministerul Educatiei a transmis situatia scolilor care au cursuri suspendate integral sau partial marti, din cauza epidemiei de gripa. 208 elevi sunt afectati.

Situatia unitatilor de invatamant inchise in tara, din cauza epidemei de gripa

Ministerul Educatiei a transmis situatia scolilor, gradinitelor si liceelor inchise din cauza gripei, joi, in intreaga tara. Peste 7. 000 de elevi sunt afectati.

Tot mai multi elevi stau acasa din cauza gripei sezoniere. Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial

Peste 3. 200 de elevi stau acasa, marti, din cauza gripei sezoniere, cifra in crestere cu 50% fata de ziua precedenta, cand peste 2. 100 de elevi au fost afectati de masuri.

Din cauza coronavirusului a fost anulat unul dintre cele mai mari saloane de ceasuri ale Europei

Din cauza epidemiei de coronavirus nu se va mai tine salonul de orologerie de la Geneva care era programat intre 25 si 29 aprilie, scrie publicatia gmtpost. com. Diverse evenimente, mai ales sportive, au fost anulate din cauza crizei sanitare si au fost discutii si despre posibila anulare a salonului Auto de la Geneva, care incepe in 3 martie. Acesta se va tine insa.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )