Libnet.ro
UNICEF

10:00

Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pna n 2030

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pna n 2030

Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pana la termenul limita din 2030, in urma compromisului la care s-a ajuns marti dimineata intre Parlamentul European si Consiliul UE, care reprezinta cele 28 de state membre, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pna n 2030

Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pana la termenul limita din 2030, in urma compromisului la care s-a ajuns marti dimineata intre Parlamentul European si Consiliul UE, care reprezinta cele 28 de state membre, transmite Agerpres.

PANA IN 2030: UE anunta reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze

Uniunea Europeana a acceptat reducerea cu 30% a emisiilor de CO2 pentru noile camioane si autobuze pana la termenul limita din 2030, in urma compromisului la care s-a ajuns astazi dimineata intre Parlamentul European si Consiliul UE, care reprezinta cele 28 de state membre.

Sondaj: O treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana

Aproximativ o treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat de Euronews.

Procurorii care o ancheteaza pe Kovesi au fost reclamati in Uniunea Europeana

Sectia speciala care o ancheteaza pe Kovesi a fost reclamata in Uniunea Europeana. Curtea de Apel Bucuresti solicita Curtii de Justitie a Uniunii Europene sa spuna daca infiintarea unei structuri.

Cu cinci saptamani inainte de Brexit, Marea Britanie si Uniunea Europeana au RELUAT negocierile. Pe ce teme se concentreaza cele doua parti

Oficialii britanici si cei ai Uniunii Europene au inceput sa lucreze la redactarea unui nou text pentru acordul de Brexit, in conditiile in care Theresa May inca se confrunta cu dificultati in a obtine.

Eugen Teodorovici, ales intr-o functie importanta in Uniunea Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepresedinte al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), mandatul acestuia va incepe in luna mai si se va incheia in 2020, a.

Uniunea Europeana, sanctiuni dure pentu Rusia

UE a decis sa sanctioneze opt cetateni rusi, aflati pe lista neagra pentru responsabilitatea lor in incidentele din Marea Azov in noiembrie trecut, au indicat mai multe surse europene pentru AFP. Sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )