Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana acorda imprumuturi de 3 miliarde de euro pentru zece tari vecine si partenere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana acorda imprumuturi de 3 miliarde de euro pentru zece tari vecine si partenere

Parlamentul European a aprobat vineri suma de 3 miliarde de euro sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile vecine si partenere ale UE sa faca fata impactului COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana acorda imprumuturi de 3 miliarde de euro pentru zece tari vecine si partenere

Parlamentul European a aprobat vineri suma de 3 miliarde de euro sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile vecine si partenere ale UE sa faca fata impactului COVID-19, potrivit news. ro. imprumuturile, care vor beneficia de conditii favorabile si vor fi prevazute pentru o perioada de un an, vor ajuta zece tari ale caror economii au fost impinse in recesiune de pandemie: Republica Albania 180 milioane euro), Bosnia si Hertegovina 250 milioane euro), Georgia 150 milioane euro), Regatul Hasemit al Iordaniei 200 milioane euro), Kosovo 100 milioane euro), Republica Moldova 100 milioane euro), Muntenegru 60 milioane euro), Republica Macedonia de Nord 160 milioane euro), Republica Tunisiana 600 milioane euro) si Ucraina 1. 2 miliarde euro).

Uniunea Europeana acorda imprumuturi de 3 miliarde de euro pentru zece tari vecine si partenere. Republica Moldova primeste peste 100 de milioane de euro

Parlamentul European a aprobat vineri suma de 3 miliarde de euro sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile vecine si partenere ale UE sa faca fata impactului COVID-19.

Fiat vrea imprumuturi garantate de stat in valoare de 6,3 miliarde euro pentru a face fata crizei

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV poarta discutii pentru a obtine o linie de credit garantata de stat in valoare de aproximativ 6,3 miliarde euro, pentru a-si consolida pozitia financiara pe fondul scaderii vanzarilor din cauza coronavirusului, au declarat vineri pentru Bloomberg mai mult surse din apropiere discutiilor.

Partenerii UE, sprijin in valoare de 3 miliarde euro pentru echilibrarea economiilor afectate

Parlamentul a aprobat vineri suma de 3 miliarde EUR sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile v.

Parlamentul European: UE are nevoie de 2.000 de miliarde de euro pentru iesirea din criza provocata de COVID-19

In rezolutia privind revizuirea urmatorului buget UE si planurile de redresare economica, Parlamentul European cere un buget de redresare de 2. 000 de miliarde de euro pentru a aborda impactul COVID-19. Finantarile ar urma sa fie realizate in principal prin granturi.

U.E., necesar de 2000 de miliarde euro pentru reconstruirea econimiei dupa Covid-19!

In rezolutia privind revizuirea urmatorului buget UE si planurile de redresare economica, deputatii .

Romania obtine de la Uniunea Europeana recunoasterea automata a diplomelor de asistent medical generalist, obtinute inainte de aderare

Romania obtine recunoasterea automata a diplomelor de asistent medical generalist eliberate inainte de data aderarii la Uniunea Europeana, anunta Ministerul Educatiei, care arata ca a fost revizuita Directiva 200536CE privind recunoasterea calificarilor profesionale.

Uniunea Europeana promite: Vom avea o vara cu un sezon turistic

Uniunea Europeana a propus ridicarea restrictiilor turistice, intr-un efort de a combate efectele pandemiei asupra industriei.

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic.

Suma record de 73 miliarde dolari, pentru armament nuclear. SUA sunt responsabile pentru aproape jumatate din aceasta suma cheltuita

Statele nucleare au cheltuit in 2019 suma record de 73 miliarde de dolari pentru arsenalele lor atomice, cu aproape 10% mai mult decat in anul precedent, conform raportului prezentat la Geneva de Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), grup de organizatii laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )