Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana, in carantina: s-au inchis toate granitele UE, in premiera mondiala

Playtech Playtech,
Uniunea Europeana, in carantina: s-au inchis toate granitele UE, in premiera mondiala

Comisia Europeana face eforturi semnificative pentru administrarea crizei mondiale derivata din pandemia de coronavirus. in acest context, a luat o decizie fara prcedent. Pentru prima oara in istoria Uniunii Europene, Comisia Europeana a decis sa impuna restrictii majore pentru transport. Momentan, acestea se aplica doar in cazul calatoriilor neesentiale, dar este destul de complicat sa . continuă pe Playtech

Ungariaa inchis toate granitele, din cauza pandemiei de COVID-19

Ungaria a inchis granitele pentru toti cetatenii straini, intr-o incercare disperata de a opri raspandirea noului coronavirus pe teritoriul tarii.

Uniunea Europeana isi inchide granitele. Nimeni din afara UE nu mai poate intra in spatiul comunitar

Uniunea Europeana a decis, marti seara, suspendarea accesului cetatenilor noneuropeni in spatiul comunitar, in cadrul masurilor de limitare a raspandirii coronavirusului, anunta cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Liderii UE, ingrijorati in privinta transportului de medicamente si bunuri esentiale, dupa ce mai multe tari europene si-au inchis partial granitele

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a facut, luni, apel pentru o coordonare europeana a masurilor de combatere a raspandirii epidemiei si a subliniat necesitatea de a pastra granitele cat mai deschise pentru a permite circulatia bunurilor esentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )