Libnet.ro
UNICEF

21:45

Uniunea Europeana cauta un candidat de compromis pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana cauta un candidat de compromis pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Liderii europeni vor incerca din nou, joi, sa ajunga la un compromis in ceea ce priveste sefia Comisiei Europene, dupa ce grupurile politice nu au reusit sa se uneasca in spatele unui candidat. continuă pe Adevărul

PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE Liberalii si socialistii nu il vor sustine pe Manfred Weber

Liberalii si socialistii din Parlamentul European nu il vor sustine pe conservatorul Manfred Weber pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat liderul Verzilor Philippe Lamberts. Informatia a fost confirmata si de liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, relateaza Politico.

Romania are cele mai mici preturi la alimente si bauturi non-alcoolice din Uniunea Europeana

Romanii au platit in 2018 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente din bauturi non-alcoolice comparabile, 66% din pretul mediu la nivelul UE, la polul opus fiind danezii care pentru.

Grupul de la Visegrad il va sustine pe Michel Barnier pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va afla printre candidatii pe care tarile est-europene Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia - asa-numitul Grup de la Visegrad - ii pot.

incep negocierile pentru posturile-cheie in Uniunea Europeana - candidatii si marile dispute intre puterile blocului comunitar: E prea devreme ca oamenii sa-si dea cartile pe fata

Liderii Uniunii Europene se intalnesc joi pentru a negocia functiile de conducere la nivelul blocului comunitar, surse diplomatice si oficialitati consultate de Reuters fiind sceptice in privinta unui acord in acest sens.

UNIUNEA EUROPEANA: Cele trei dungi paralele nu reprezinta o marca inregistrata a Adidas

Tribunalul Uniunii Europene UE) a decis, miercuri, ca cele trei dungi paralele nu reprezinta o marca inregistrata a companiei germane Adidas pentru ca nu are un caracter distinctiv usor de recunoscut in cele 28 de state ale Uniunii, transmite Reuters.

Germania vorbeste despre o diferenta sistemica de abordare fata de Franta in ceea ce priveste posturile de conducere in Uniunea Europeana

Exista o diferenta de abordare sistemica intre Paris si Berlin care le impiedica pentru moment sa ajunga la un acord privind noii sefi ai institutiilor europene, a admis miercuri, Annegret Kramp-Karrenbauer AKK), prezentata drept mostenitoarea cancelarului Angela Merkel, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )