Libnet.ro
UNICEF

19:15

Uniunea Europeana a intrat in recesiune: Zona euro, in continuare afectata, cu Franta, Italia si Spania in scadere consecutiva

B1 B1,
Uniunea Europeana a intrat in recesiune: Zona euro, in continuare afectata, cu Franta, Italia si Spania in scadere consecutiva

Tarile europene nu dau deocamdata semne de revigorare economica. Uniunea Europeana a intrat in recesiune in primul timestru, cu o scadere a PIB de 0,1%, dupa un declin de 0,5% in ultimele trei luni ale anului. continuă pe B1

UPDATE Zona euro: recesiunea continua in primul trimestru, cu o reducere de 0,2% a PIB-ului. Franta a intrat oficial in recesiune

Recesiunea a continuat in zona euro in primul trimestru, cand Produsul Intern Brut s-a redus cu 0,2%, a anuntat miercuri oficiul european de statistici, Eurostat, intr-o prima estimare citata de AFP.

Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Economia din zona euro s-a contractat la inceputul acestui an pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri. Datele confirma cea mai lunga perioada de recesiune a zonei euro, de la primele inregistrari oficiale.

Uniunea Europeana este pregatita sa deschida o ancheta anti-dumping care vizeaza retelele chinezesti de telecomunicatii

Uniunea Europeana a luat miercuri o decizie de principiu pentru deschiderea unei anchete anti-dumping si anti-subventii vizand echipamentele de telecomunicatii chinezesti, a anuntat comisarul pentru Comert, Karel De Gucht, intr-un comunicat citat de AFP.

Premierul Ungariei: Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere mai devreme la Uniunea Europeana

Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere la Uniunea Europeana imediat dupa prabusirea dictaturilor din Europa de Est, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, citat de MTI, potrivit Agerpres.

Zona euro: recesiunea continua in primul trimestru, cu o reducere de 0,2% a PIB-ului

Recesiunea a continuat in zona euro in primul trimestru, cand Produsul Intern Brut s-a redus cu 0,2%, a anuntat miercuri oficiul european de statistici, Eurostat, intr-o prima estimare citata de AFP.

George Soros, despre zona euro: Suntem intr-o situatie care este departe de a se afla in ...

Recuperarea din ultima perioada a pietelor financiare, care a coborat costurile de imprumut ale Italiei, nu poate fi sustinuta pentru mult timp, iar problemele fundamentale ale zonei euro persista, a declarat miliardarul american George Soros, potrivit CNBC, citat de Ziarul Financiar. Presiunea asupra costurilor de imprumut ale Italiei s-a redus puternic, ca urmare a garantiilor oferite de Banca Centrala Europeana si a lichiditatilor masive introduse in piata financiara de politicile agresive .

Germania vrea noi reforme in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel, in care este evaluata evolutia inregistrata in contextul regulilor bugetare mai stricte din UE.

Germania vrea reforme mai rapide in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel , in care este evaluata evolutia inregistrata in.

Germania vrea reforme mai rapide in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel, in care este evaluata evolutia inregistrata in contextul regulilor bugetare mai stricte din UE, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )