Libnet.ro
UNICEF

19:15

Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania. Cati bani a primit Guvernul

Playtech Playtech,
Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania. Cati bani a primit Guvernul

Romania a obtinut un imprumut de la Uniunea Europeana la dobanzi avantajoase pentru sustinerea demersurilor autoritatilor autoritatilor din Romania pentru protejarea cetatenilor si atenuare a consecintelor socio-economice generate de pandemia de coronavirus. Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania Ministerul Finantelor Publice a anuntat vineri ca, in sedinta de Guvern din 1 octombrie, a fost . continuă pe Playtech

Cati bani au bogatii Romaniei in conturi si cati sunt la numar, de fapt

S-a aflat cati bogati are Romania si cati bani au toti acestia, de fapt. Aproape 72 de miliarde de lei se afla in conturile bancare ale 30. 455 de persoane cu depozite a caror valoare depaseste jumatate de milion de lei. S-a aflat cati bogatasi are Romania. Casi bani detin acestia Romania are avea nu mai .

Ce se arata despre Romania in primul raport al Comisie Europene despre situatia statului de drept in Uniunea Europeana

Comisa Europeana a publicat, astazi, primul sau raport cu privire la situatia statului de drept in Uniunea Europeana. Raportul prezinta evaluarile specifice ale statelor membre si instituie un mecanism suplimentar si cuprinzator privind statul de drept ca piatra de temelie in angajamentul comun al UE si al statelor membre de a consolida statul de drept.

Cat au crescut, de fapt, pensiile romanilor in final de 2020. Cati bani primesc pensionarii

S-a aflat cu cat au crescut, de fapt, pensiile romanilor la final de 2020. Noua majorare a pensiilor nu a facut decat sa evidentieze si mai mult diferentele intre pensionarii cu venituri minime si cei cu venituri mari. Astfel, la o pensie de 1. 000 de lei, majorarea a fost de 140 de lei. in schimb, .

IN 2019 Uniunea Europeana a importat trei milioane de tone de cafea in valoare de 7,5 miliarde euro

Uniunea Europeana a importat trei milioane de tone de cafea in 2019, cu 14% mai mult decat in urma cu zece ani, iar valoarea totala a importurilor a fost de 7,5 miliarde euro, arata datele publicate astazi de Eurostat, cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei.

Cum se cumpara vechimea pentru pensie. Cati ani poti lua

Saptamana trecuta, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care romanii care au fost plecati in strainatate si nu mai au venituri in tara noastra ori cei care au lucrat fara acte sau prea putini ani pot sa-si completeze vechimea. Ei au posibilitatea de a-si cumpara vechime pentru pensie de acum si pana in .

Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Romania pare sa se afle la un pas de catastrofa economica. Adevaratele efecte ale saptamanilor de stare de urgenta, a lunilor de restrictii si ale cheltuielilor uriase provocate de pandemia de COVID-19 abia acum incep sa se resimta. Ce s-a intamplat, de fapt, cu bugetul Romaniei? Catastrofa fara precedent pentru Romania in primele opt luni .

Lovitura istorica pentru Romania. CEDO a luat decizia: cat trebuie sa plateasca Statul

Romania a primit o lovitura istorica, dupa ce tara noastra a fost condamnata la CEDO sa plateasca despagubiri de peste 15 milioane de euro proprietarilor care au fost deposedati abuziv si carora in 30 de ani nu li s-a facut dreptate in justitie. Romania, obligata de CEDO sa acorde despagubiri de 15 milioane de euro .

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

VASILE DANCU, DESPRE SITUATIA DE LA SECTORUL 1: Este rusinos pentru Romania; nu este normal

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dancu, a declarat, astazi, ca situatia de la Biroului electoral Sector 1 trebuie sa ajunga in justitie, adaugand ca este rusinos pentru Romania ceea se intampla si a spus ca nu este normal ca, dupa ce s-au inchis urnele, cineva sa umble prin sacii cu buletinele de vot.

Toate datele tale personale, puse in pericol de o banca din Romania: cati romani sunt afectati

O banca din Romania al carei nume nu a fost facut public a facut o greseala de neiertat. A trimis toate datele personale ale unor romana catre alte persoane, prin email. Mecanismul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )