Libnet.ro
UNICEF

19:15

Federica Mogherini: Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea noului Guvern al Republicii Moldova

Hotnews Hotnews,
 Federica Mogherini: Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea noului Guvern al Republicii Moldova

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini si comisarul european Johannes Hahn au emis un comunicat in care scriu ca UE este pregatita sa colaboreze cu guvernul legitim din punct de vedere democratic, relateaza Unimedia. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn.

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

Republica Moldova: Maia Sandu convoaca pentru luni sedinta noului guvern ales

Premierul Maia Sandu a anuntat, duminica, ca prima sedinta a noului Guvern va avea loc luni la ora 11. 00, in incinta Parlamentului. Lidera PAS a spus ca subiectele care vor fi discutate tin inclusiv de mai multe demisii ale sefilor de institutii. Sandu a spus ca maine va merge si la Guvern, dar nu a precizat cand anume. Toate acestea in contextul in care Curtea Constitutionala, controlata de Vladimir Plahotniuc, l-a suspendat pe presedintele Igor Dodon si a dizolvat Parlamentul.

Negocieri pentru functiile de top Uniunea Europeana: minisummit gazduit de premierul belgian

Premierul belgian Charles Michel gazduieste vineri o reuniune informala cu cinci omologi din Uniunea Europeana pentru a discuta despre candidatii la functiile de top din Uniunea Europeana, printre care cea de presedinte al Comisiei Europene, scrie Reuters.

Criza in Republica Moldova. Uniunea Europeana indeamna la calm

Uniunea Europeana a indemnat la calm, dupa deciziile luate de Parlamentul de la Chisinau si in contextul evolutiilor ulterioare, potrivit unei declaratii semnate de purtatoarea de cuvant a Comisiei pe teme de.

Uniunea Europeana recunoaste Guvernul condus de Maia Sandu in Republica Moldova

Lovitura teribila pentru Vladimir Plahotniuc in lupta pentru controlul asupra Republicii Moldova. Federinca Mogherini, sefa diplomatiei Uniunii Europene, a anuntat recunoastere guvernului condus de Maia Sandu,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )