Libnet.ro
UNICEF

10:45

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele alegerilor din Venezuela

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele alegerilor din Venezuela

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele alegerilor legislative organizate duminica in Venezuela,. continuă pe România Liberă

Cum explica Traian Basescu rezultatele alegerilor: Masurile fara logica au fost taxate

Masurile incorecte si uneori fara logica au fost taxate de populatie, la fel si modul in care a fost tratata problema pelerinajelor, a declarat Traian Basescu, la Digi 24, despre rezultatele alegerilor. in ce priveste demisia lui Ludovic Orban, fostul presedinte al Romaniei crede ca e prematura, potrivit Mediafax.

Filosoful Mihai Sora, dupa rezultatele alegerilor parlamentare: Unii dintre oameni pricep mai greu legatura cauza-efect. Urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral

Filozoful Mihai Sora a comentat rezultatele alegerilor parlamentare de duminica, declarand ca urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral. Filosoful Mihai Sora, dupa afisarea.

Uniunea Europeana se doteaza cu capacitatea de a pedepsi incalcari ale drepturilor omului in intreaga lume

Uniunea Europeana UE) s-a dotat luni cu capacitatea de a sanctiona autorii unor incalcari grave ale drepturilor omului in intreaga lume, insa decizii in acest sens este necesar sa fie adoptate cu unanimitatea statelor membre, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )